To je to što me zanima!

Bilić priprema transfer bombu: West Ham krenuo po Jamesa!

Veliki interes za njegovim uslugama pokazali su i Manchester United, Chelsea, te PSG, ali oni za sada nisu povukli konkretne poteze, pa se tu otvara šansa za West Ham
Vidi originalni članak

Engleski premierligaš West Ham kojeg predvodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, spreman je ponuditi čak 60 milijuna eura Real Madridu za kolumbijskog reprezentativca Jamesa Rodrigueza (25).

Veliki interes za njegovim uslugama pokazali su i Manchester United, Chelsea, te PSG, ali oni za sada nisu povukli konkretne poteze.

Rodriguez nema veliku ulogu kod trenera Zinedinea Zidanea i zatražio je od vodstva 'Kraljevskog kluba' da ga ovog ljeta puste, ukoliko se stvari drastično ne promjene. Kolumbijac je bio jedna od najvećih zvijezda svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine i nakon Sjvetskog prvenstva preselio je na Santiago Bernabeu za 80 milijuna eura. 

Do sada je za Real upisao 78 nastupa i postigao 25 golova, međutim dolaskom Zidanea ispao je iz prve momčadi. Za kolumbijsku reprezentaciju je u 48 nastupa zabio 16 golova.

Slaven Bilić je ovoga ljeta u West Ham doveo Sofianea Feghoulija i Tonija Martineza iz Valencije, Havarda Nordtveita iz Borussije M'gladbacha, te je od Al Jazire otkupio ugovor Manuela Lanzinija.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 18.07.2016.

    Nista od toga

  • Snygging 17.07.2016.

    Koji će ti ...... on? Cijena mu sigurno nije mala (jer Real ga neće dati jeftino) a ne vrijedi ni pola od toga. Za te novce možeš dovesti sigurno dva tri igrača od kojih će klub imati više koristi.

  • nokia010 16.07.2016.

    To bi mu bio korak nazad u karijeri, bolje dodji u Liverpul.

Komentiraj...
Vidi sve komentare