To je to što me zanima!

Bilić u utakmici sa 7 golova izgubio od novog prvoligaša

West Ham je i u drugoj domaćoj utakmici izgubio bodove na svom terenu. U nevjerojatnoj utakmici s obiljem akcija i preokreta slavio je gostujući Bournemouth
Vidi originalni članak

Nakon ugodnog šoka na startu Premiershipa i slavlja kod Arsenala pa onda i neugodnog šoka na domaćoj premijeri gdje ga je porazio Leicester, West Ham je i u drugoj domaćoj utakmici izgubio bodove. U nevjerojatnoj utakmici s obiljem akcija i preokreta slavio je gostujući Bournemouth 4-3. 

Vratili se iz 0-2 u pet minuta

Na Boleyn Ground stiglo je 35.000 gledatelja, a već nakon 28 minuta Wilson je zabio dva gola za vodstvo gostiju i veliku prednost na prvom poluvremenu. Međutim, trgnuli su se igrači Slavena Bilića i u trećoj minuti nastavka Joshua King napravio je prekršaj u svom šesnaestercu, a siguran s bijele točke bio je Mark Noble. Samo pet minuta kasnije Kouyate je izjednačio za ludnicu u Londonu. 

Međutim, Marc Pugh u 66. ponovno vraća goste u vodstvo. Bol domaćih navijača postala je još veća u 79. minuti kada je Jenkinson dobio crveni, a Wilson zabio iz penala za svoj hat-trick i ponovno dva gola razlike. 

Bez snage s igračem manje

Činilo se da će to dotući West Ham, no u 83. minuti Maiga smanjuje na 3-4 i najavljuje pritisak gostujućeg gola. Međutim, snage za novo izjednačenje i to s igračem manje ipak nije bilo te su gosti stadion napustili slaveći svoju prvu pobjedu nakon dolaska u Premiership. Bilićev West Ham za tjedan dana gostuje na Anfieldu kod Liverpoola

Bilić: Odigrali smo očajno prvo poluvrijeme

- Sve je po zlu pošlo još od samog početka utakmice. Odigrali smo stvarno očajno, jako loše prvo poluvrijeme. Teško mi je uopće objasniti tri od četiri naša primljena gola. Pa nikako se ne smiju raditi greške takvog kalibra. Oni su bili agresivni, ali svejedno nedopustivo je raditi takve greške - rekao je Bilić pa dodao:

- Još nije jako dramatično, ali više si jednostavno ne smijemo dopuštati utakmice u kojima nema htjenja, želje, energičnosti. Trebamo bolji mentalitet - rekao je Bilić nakon susreta te dodao na kraju kako planira dovesti još jednog ili dva igrača do kraja prijelaznog roka. 

Kramarić ponovno na klupi

Crystal Palace kod kuće je svladao Aston Villu 2-1, dok su ostala tri današnja susreta u terminu od 16 sati završila rezultatom 1-1. Andrej Kramarić ponovno je utakmicu svog Leicestera odgledao s klupe. 

PREMIERSHIP

  • West Ham - Bournemouth 3-4
  • Crystal Palace - Aston Villa 2-1
  • Leicester - Tottenham 1-1
  • Sunderland - Swansea 1-1
  • Norwich - Stoke 1-1
Idi na 24sata

Komentari 107

  • Maldinator 23.08.2015.

    Bilić se osramotio!

  • The_Man 23.08.2015.

    po stoti put kada sam govorio da će bilić do božića bit bivši a west ham zadnji na tablici bilićofili su se skupili ko mravi na krafnu da stišću minuse, sada sam promijenio mišljenje, on je već u 10 mjesecu bivši, biliću dobrodošao u ligu gdje treba znanje da bi došao do bodova pa i onih koji su izravni konkurenti za ispadanje iz lige ti uzimaju bodove doma hahahahahahaha

  • 23.08.2015.

    bilic ce to sve poslozit,tek su 3 tekme prosle

Komentiraj...
Vidi sve komentare