To je to što me zanima!

Bilić: Ukrajina čak u ludom danu može i dobiti Engleze

Po svemu sudeći, Pokrivač će protiv Katara igrati u paru s Vukojevićem u veznom redu. U napad će Klasnić, na lijevi bok i ovoga puta Danijel Pranjić
Vidi originalni članak

Pojavio se znojan, zadihan, s bijelim ručnikom oko vrata. Izbornik Slaven Bilić odradio je teretanu i odmah dojurio na druženje s novinarima. Dan uoči prijateljske utakmice s Katarom još uvijek ne zna sastav.
- Nije baš da igramo protiv Brazila pa da krijem sastav. Ne, nego jednostavno još uvijek nisam odlučio - kaže izbornik. Najvjerojatnija je ona opcija u kojoj bi Vukojević i Pokrivač činili blok u sredini, sa Srnom lijevom, Kranjčarem desno te Olićem i Klasnićem u vrhu napada.
- Vidjet ćemo, igra s dva zadnja vezna otvara nam mogućnost da više napadamo preko bokova - rekao je Bilić.
- Znam samo da ćemo igrati ozbiljno, sa željom da se što bolje pripremimo za Kazahstan. Ni zamjena neće biti kao na revijalnoj utakmici, mi ovaj ogled shvaćamo maksimalno ozbiljno - dodao je hrvatski izbornik. Do Kazahstana je točno tjedan dana, ali ono najvažnije događa se u subotu. Mjesto radnje je Dnjipropetrovsk, akteri Ukrajinci i Englezi. Cijela Hrvatska će biti pred televizorima...
- Ukrajina ima kvalitetu da u nekom ludom danu dobiju utakmicu i ako se to dogodi, svaka čast. Ali Englezi su reprezentacija s pobjedničkim mentalitetom, imaju trenera koj ije rođeni pobjednik, zato i nisam sumnjao da će igrati s najboljim igračima - govorio je Slaven, koji bi za gostovanje u Astani mogao računati i na Joeyja Šimunića, koji se sve bolje oporavlja.
- Bjelorusi su gubili u Kazahstanu, Englezi su tek nakon 35 minuta uspjeli zabiti, a prije toga jej Kazahstanu poništen gol. Neće to biti nikakva šetnja, ne zavaravamo se, nisu oni baš San Marino - oprezan je šef hrvatskog stručnog stožera.

POSTAVA ZA KATAR: Runje - Ćorluka, Križanac, Kovač, Pranjić - Srna, Vukojević, Pokrivač, Kranjčar - Olić, Klasnić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • the.king 08.10.2009.

    Bolje Mandžukić nego Klasnić.

  • willcraft 07.10.2009.

    bravo biliću (ukrajina u ludom danu može čak i dobiti englesku) steta je da mi nismo imali ni jedan ludi dan da dobijemo ukrajinu !! sada se ne bi znojili !!

  • manđukić 07.10.2009.

    jeb te ja ne kuzim sta vas je sad strah da ce engleska izgubit, oce kurca nabit ce ih i jos vise me nervira to sto serete da ce kazahstan radit problema ma koji kazahstan idemo na svjetsko i gotovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare