To je to što me zanima!

Bilić: Zlatan je izvan dometa; Cole: Uživam gledati 'čekićare'

Naravno da bih ga volio vidjeti ovdje, ali on je jednostavno igrač koji je izvan naše lige, komentirao je Slaven Bilić nagađanja da bi Zlatan Ibrahimović mogao doći u West Ham
Vidi originalni članak

Ako ode iz Pariza bit će besplatan igrač. Zamislite sreću kluba koji će dobiti Zlatana Ibrahimovića na takav način. Neki kažu da je star, da ima već 34 godine. Istina, ali ima ih samo na papiru. I dalje je najbolji strijelac u Francuskoj i igra zrelo i odgovorno. Bio sam na Stamford Bridgeu u srijedu i vidio sam genijalca koji igra kao da mu je 21 godina. 34 kažete, da, samo na papiru, komentirao je Slaven Bilić nevjerojatnog Zlatana Ibrahimovića.

Genijalnom švedskom napadaču na kraju ove sezone istječe ugovor s PSG-om, a novi još nije potpisao. O novom klubu Ibrahimovića brojna su nagađanja, a jedan od onih koji se spominju je i West Ham.

- Selimo se na novi stadion, rezultati su nam ove sezone sjajni, no nažalost Ibrahimović neće biti dio naše priče. Naravno da bih ga volio vidjeti ovdje, ali on je jednostavno igrač koji je izvan naše lige - kaže Bilić.

Cole: Uživam gledati Bilićevu momčad

Bilićev West Ham uz Leicester je svakako hit lige, a u nedjelju ga čeka utakmica četvrtfinala FA Cupa protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu. United ne igra dobro ove sezone, a legenda 'crvenih vragova' Andy Cole jako cijeni Bilićev rad na klupi 'čekićara'.

- United nije u situaciji da bilo koga podcijeni, pogotovo ne West Ham koji igra briljantno. Uživam ih gledati, napadačka su momčad i imaju nekoliko sjajnih igrača. Doma nismo tako loši, no što to vrijedi kad nam dolazi West Ham koji igra čudesno u gostima - pohvalio je Bilićev rad Cole.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • strmi007 12.03.2016.

    Očekivano

  • The Godfather 12.03.2016.

    Bilo bi zanimljivo vidjeti Zlatana, nakon što je prošao kroz brojne jake lige, i u Premiershipu.

  • the devil 12.03.2016.

    doci ce on kod bilića al sa 40 godina.mora bit ravnopravan ostalim igracima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare