Obavijesti

Sport

Komentari 14

Bilić: Zlatan je izvan dometa; Cole: Uživam gledati 'čekićare'

Bilić: Zlatan je izvan dometa; Cole: Uživam gledati 'čekićare'
1

Naravno da bih ga volio vidjeti ovdje, ali on je jednostavno igrač koji je izvan naše lige, komentirao je Slaven Bilić nagađanja da bi Zlatan Ibrahimović mogao doći u West Ham

VIDEO

Ako ode iz Pariza bit će besplatan igrač. Zamislite sreću kluba koji će dobiti Zlatana Ibrahimovića na takav način. Neki kažu da je star, da ima već 34 godine. Istina, ali ima ih samo na papiru. I dalje je najbolji strijelac u Francuskoj i igra zrelo i odgovorno. Bio sam na Stamford Bridgeu u srijedu i vidio sam genijalca koji igra kao da mu je 21 godina. 34 kažete, da, samo na papiru, komentirao je Slaven Bilić nevjerojatnog Zlatana Ibrahimovića.

Genijalnom švedskom napadaču na kraju ove sezone istječe ugovor s PSG-om, a novi još nije potpisao. O novom klubu Ibrahimovića brojna su nagađanja, a jedan od onih koji se spominju je i West Ham.

- Selimo se na novi stadion, rezultati su nam ove sezone sjajni, no nažalost Ibrahimović neće biti dio naše priče. Naravno da bih ga volio vidjeti ovdje, ali on je jednostavno igrač koji je izvan naše lige - kaže Bilić.

Cole: Uživam gledati Bilićevu momčad

Bilićev West Ham uz Leicester je svakako hit lige, a u nedjelju ga čeka utakmica četvrtfinala FA Cupa protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu. United ne igra dobro ove sezone, a legenda 'crvenih vragova' Andy Cole jako cijeni Bilićev rad na klupi 'čekićara'.

- United nije u situaciji da bilo koga podcijeni, pogotovo ne West Ham koji igra briljantno. Uživam ih gledati, napadačka su momčad i imaju nekoliko sjajnih igrača. Doma nismo tako loši, no što to vrijedi kad nam dolazi West Ham koji igra čudesno u gostima - pohvalio je Bilićev rad Cole.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara