To je to što me zanima!

Bilića ponovno spasio kapetan, 'lisice' s igračem manje do 2-2

West Ham je pobijedio Hull City 1-0 golom Marka Noblea koji je zabio za pobjedu i u prošlom kolu. Leicester je kod Stoke Cityja imao igrača manje od 28. minute i gubio je 2-0, ali izvukao je remi
Vidi originalni članak

U 17. kolu Premier lige u subotu nogometaši Chelseaja došli su do 11. pobjede zaredom, a Bilićev West Ham je opet spasio kapetan Mark Noble.

West Ham je na domaćem terenu svladao Hull City sa 1-0, a strijelac je bio kapetan Noble u 76. minuti iz penala, kojeg je izborio najbolji igrač "čekičara" ove sezone Michail Antonio. Noble je mogao biti i tragičar, jer je prethodno umalo zabio autogol.

U prošlom kolu Mark Noble je zabio za pobjedu 1-0 protiv Burnleyja. Tako je West Ham upisao drugu pobjedu u nizu i pomakao se prema sredini ljestvice, na 13. mjesto, pa sada i trener Slaven Bilić lakše diše.

Čudesni Ibra opet zasjao

Nogometaši Manchester Uniteda upisali su treću uzastopnu pobjedu u Premier ligi, svladavši u subotu u gostima West Bromwich Albion 2-0, a oba gola zabio je Zlatan Ibrahimović (5', 56'). 

Nema predaje

Aktualni prvak Leicester odigrao je 2-2 kod Stoke Cityja. 

Leicester je u 28. minuti ostao s igračem manje, jer je isključen njihov najbolji igrač Jamie Vardy, i to je bila značajna prednost za Stoke, koji je nakon poluvremena vodio 2-0 golovima Bojana Krkića (39-PEN) i Joea Allena (45+3).

No, u nastavku "lisice" su pokazale karakter i sa igraćem manje došle su do remija 2-2, a strijelci su bili Leonardo Ulloa (74) i Daniel Amartey (88).

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sinjskidispet1985 17.12.2016.

    Nane good game! zelim ti svu srecu da nastavis niz...

  • Xyster 17.12.2016.

    Ja mislim da ni West Ham nije svjestan kako je ovo uspio dobiti, Hull je bio puno bolji i trebali su nekoliko razlika pobijediti. West Ham se nakako provlači na igračku kvalitetu, evo danas je igrač utakmice sigurno bio golman Randolph. Nema tu igre, iako WH ima dobru momčad i trebali bi biti barem u sredini ljestvice. I ova neka postava sa trojicom otraga ne izgeda baš uštimano, koči se Antonia koji je bio u jakoj dobro formi. Nešto je pogrešno s tom momčadi i bolje je Biliću da to popravi. Hull igra dobar nogomet i možda su zaslužili i više bodova, ali nemaju kvalitetu. Ali volio bi da ostanu oni prije nego Boro, Leicester ili Burnley. Ali teško. Ovaj crveni Vardya nije bio, Rojo se za dva još gora starta izvukao. A Swasnea je otpustio dobro trenera i doveo ovog Amerikanca koji je totalno izgubljen. Bolje da ga opuste prije nego što bude kasno.

  • mesarko 17.12.2016.

    Šta je napirio balac :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare