To je to što me zanima!

Bilićev popis: In Klasnić i Budan, Babić i Vranješ out

Ozljeda Eduarda prisilila je izbornika da pozove dva nova napadača. Na popisu nema dvojice godinama standardnih reprezentativaca
Vidi originalni članak

Onih kojih nema nisu otpali, u krugu je još 25 igrača, kao i neki koje pratimo, a dosad nisu bili u krugu momčadi. Molimo se da netko od njih proigra i svojim nas igrama natjera da ga pozovemo, rekao je Slaven Bilić u obrazloženju svoje odluke da s popisa 19 reprezentativaca za prijateljski ogled protiv Škotske (26. ožujka) izostavi Marka Babića i Juricu Vranješa, a na njega uvrsti Igora Budana i Ivana Klasnića.
Povratak Ivana Klasnića nakon problema s bubrezima je očekivan, budući da napadač Werdera igra sve bolje i fizički napreduje iz dana u dan. A i Eduarda više nema u kadru... Konkurenciju u napadu pojačat će i Igor Budan, jedini snažni i visoki napadač u konkurenciji, koji je prije dva dana zabio za Parmu u Seriji A.
- Njih dvojica su povratnici nakon dužih ozljeda. Poziv su i jedan i drugi zaslužili svojim igrama i od njih odmah puno očekujemo - pojasnio je Bilić svoj izbor.
- Naravno da sam sretan, to je za mene velika stvar. Izbornik mi je već prije najavio da bi me mogao pozvati, ali nisam mislio da će to biti već sad - rekao je Ivan Klasnić, koji je posljednji put u reprezentaciji igrao 7. listopada 2006. protiv Andore, kad je i zabio gol.
- Bilo je lijepo gledati reprezentaciju u svim tim velikim pobjedama, uživao sam u podršci koju su mi pružili navijači. Sad imam priliku odužiti im se, jedva čekam.
Babić je prošloga ljeta prešao iz Leverkusena u Betis i ove se sezone nije naigrao. Upravo je manjak minutaže vjerojatno i glavni razlog nepozivanja ovog već godinama standardnog reprezentativca. Jurica Vranješ u Werderu igra puno, ali često je na meti kritika trenera i novinara. Njegova forma, čini se, nije uvjerila Bilića i suradnike da je neophodan za ovu akciju.
Među pozvanima ovoga puta nema ni dvojice braniča - Hrvoja Vejića koji s Tomom još nije krenuo u rusko prvenstvo i Dine Drpića koji je izgubio mjesto u prvoj postavi Dinama. Na popisu su samo dva golmana, nema Vedrana Runje...
- Predsjednik Lensa nas je zvao i molio da ne zovemo Runju za ovu akciju, budući da Lens samo dva dana nakon utakmice igra finale francuskoga kupa i žele svoga prvoga golmana imati na treninzima - pojasnio je Bilić.

HRVATSKA REPREZENTACIJA ZA ŠKOTSKU
GOLMANI: Stipe Pletikosa, Mario Galinović.
BRANIČI: Vedran Ćorluka, Dario Šimić, Robert Kovač, Josip Šimunić, Dario Knežević.
VEZNI IGRAČI: Niko Kovač, Luka Modrić, Darijo Srna, Ivan Rakitić, Niko Kranjčar, Jerko Leko, Danijel Pranjić, Ognjen Vukojević.
NAPADAČI: Mladen Petrić, Ivica Olić, Igor Budan, Ivan Klasnić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nix_zgd 12.03.2008.

    kakav klasnić...evo zore evo dana evo boška balabana!!! balaban je veći killer od klasnića i da silve zajedno...njegova tehnika je impresivna....i zaboravio sam, umjesto niko kovača bi trebao igrat ne ponovljivi JASMIN AGIĆ!!!!!

  • mayhem26 12.03.2008.

    Ma netreba nam ni Klasnić,ni Budan kad imamo Olu i Petriča.Klasniča stavit u rezveru za nedaj Bože,jer nikad nista nije pokazao za Hrvatsku reprezentaciju,a i nedaj Bože da mu se nesto dogodi,pa koliku bi odstetu samo morali platiti švabama,zato bolje da je na klupi.Mozemo mi i bez njega.

  • poiuztt 11.03.2008.

    www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr www.blobloblo.bloger.hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare