To je to što me zanima!

Billy Costacurta: Ipak sam više očekivao od Livajinog nastupa

Danas smo ostali bez ičega kada je Livajina igra u pitanju, komentar je legende talijanskog i svjetskog nogometa, a danas komentatora Sky Sportsa, Costacurte
Vidi originalni članak

Pomlađena momčad milanskog Intera nije mogla ozbiljnije ugroziti Rubin u ogledu Europske lige tijekom četvrtka. Ruski su nogometaši slavili s 3-0 protiv drugoplasirane momčadi talijanske Serije A.

Kao i u svim slučajevima ranije u Europskoj ligi, trener Intera Andrea Stramaccioni je u prvu postavu gurnuo 19-godišnjeg Hrvata Marka Livaju, ali ga je i izvadio tijekom poluvremena. Njegovo je mjesto tada u momčadi zauzeo iskusniji i bolji Argentinac Palacio.

Livaja, pak, osim zarađenog žutog kartona nije ovom prilikom napravio mnogo toga dobroga na travnjaku, kao primjerice u prvom srazu ova dva kluba kada je bio strijelac na San Siru. I komentator talijanskog Sky Sportsa, nekadašnji velikan Milana Alessandro Costacurta, je slično vidio njegov nastup:

- Moram priznati da sam imao velika očekivanja od novog Livajinog nastupa, ali smo ostali bez ičega kada je njegova igra u pitanju - rekao je nekadašnji obrambeni igrač talijanske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • morenocro 23.11.2012.

    Ma briga me za Livaju,gledam onu dobru žensku!

  • ak1990 23.11.2012.

    dobro jutro pa i to neko vidi i kaze...

  • Golub_bijeli 23.11.2012.

    sad je kao livaja kriv za poraz intera, pustite momka da igra i da se razvija normalno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare