To je to što me zanima!

'Bilo je zaleđe? A što je s naših deset posljednjih utakmica?'

Znam da smo mi zaslužili pobjedu, bili smo puno bolji, imali smo dosta šansi, a oni su zabili iz jedne jedine. Budite malo korektni, rekao je trener Mišo Krstičević
Vidi originalni članak

Trener Cibalije Miroslav Bojko bio je vidno razočaran zbog poraza svoje momčadi od Hajduka na Poljudu, ali i pogrešaka sudačke trojke.

- Sva tri gola koliko čujem postignuta su iz zaleđa, ja bi bio najsretniji da nije bio priznat nijedan. Na koncu je presudila dječačka glupost Mišića, koji je zasluženo dobio oba žuta kartona - rekao je Bojko, a na pitanje priprema li netko hajku da izbaci Cibaliju iz lige, odgovorio je:

- Ne znam je li to hajka, ali preočito je da se griješi na našu štetu da bi to bilo slučajno. Bilo je šest, sedam kardinalnih pogrešaka i to su činjenice.

Na isto pitanje Mišo Krstičević je odgovorio protupitanjem.

- Snimke pokazuju da su bila zaleđa? A što je pokazala snimka zadnjih deset naših utakmica? Znam da smo mi zaslužili pobjedu, bili smo puno bolji, imali smo dosta šansi, a oni su zabili iz jedne jedine. Budite malo korektni - upozorio je Mišo novinara, koji je postavio pitanje.

U nastavku konferencije za medije ponovio je s koliko se problema suočava zbog izostanaka igrača te je onima, koji su igrali, čestitao na borbenosti. Pohvalio je Kouassija, a činjenicu da je nakon dugo vremena u igru gurnuo Kiša prokomentirao je na sljedeći način.

- Svaki igrač sam sebe postavlja ili izbacuje iz momčadi na treningu. Ja odgovaram za rezultate i iako netko misli da Kiš mora igrati, on će igrati. Bit će i kapetan, ako predsjednik Nadzornog odbora to odluči - zaključio je Krstičević.

I doista će biti zanimljivo čuti što o ovoj njegovoj izjavi misli predsjednik NO-a Hajduka Josip Paladino.

Strijelac pobjedničkog gola Ivan Vuković kazao je kako su slične akcije uvježbavali na treningu.

- Dosta smo iscrpljeni, zamoreni, ali ne žalimo se. Bili smo bolji i zasluženo slavimo, a što se tiče finala mogu poručiti samo Slaven Belupu da nisu morali odmarati igrače jer smo mi sigurno u finalu - zaključio je Vuković.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • pitončina 15.04.2013.

    bija san na utakmici.ovi moji bili su ka mala barcelona

  • mestar 14.04.2013.

    Cibalija je jedan od rijtkih prijatela Hajduka, koji su jos ostali u mamic tranvaj ligi. Koliko vidim i cujem, sva tri gola su pala iz zaleda. Ako je Cibalija namjerno ostecena, Hajduk sigurno nema nista s time.Sudacka mafija ne voli ni Hajd. ni Cib. samo sto ovaj put procjenili da su Cib. potrebniji bodovi, ujedno da ih posvadi.Ovaj put Hajd. treba da im se pridruzi i zali.

  • boys 14.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare