To je to što me zanima!

Bio je ovo dan golmana: Neuer, Reina i Boruc skidali su čuda...

Boruc, Neuer i Reina branili su čuda u ključnim situacijama. Impresivne obrane danima će još kružiti internetom, a teško je izabrati čija je bila atraktivnija i bolja...
Vidi originalni članak

Današnji dan mogao bi se proglasiti danom golmana. Za to bi bili zaslužni Poljak Artur Boruc, Nijemac Manuel Neuer te Španjolac Pepe Reina. Sva trojica vadili su čuda u današnjim utakmicama.

Manuel Neuer

U utakmici protiv Kolna gdje je Bayern pobijedio 3-0 na gostovanju, njemački kapetan obranio je čudo Japancu Yuyji Osaku pri 0-0. Bio je to odličan udarac glavom napadača domaćih, ali Neuer je opet pokazao zbog čega je ponajbolji golman svijeta.

Obranu pogledajte ovdje.

Pepe Reina

Da nije obranio ovaj udarac, Roma bi stigla do boda u samom finišu utakmice. Ipak, Španjolac je izvadio nemoguće tešku loptu u padu i tako osigurao Rogovoj i Strinićevoj momčadi velike bodove u borbi za drugo mjesto Serie A. Napoli je pobijedio 1-2.

Artur Boruc

Bournemouth je iznenadio Manchester United na Old Traffordu zahvaljujući iskusnom poljskom golmanu Arturu Borucu. Popularni 'debeljko' obranio je penal Zlatanu Ibrahimoviću na majstorski način, na kraju je ostalo 1-1.

Kako je izdominirao dominantnog Zlatana, pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • It's kišing 04.03.2017.

    Em ti Boruca...bas je danas morao obranit penal

  • BaljiCocaj 04.03.2017.

    Ova od Reine mi je najdraza

  • adam5555 04.03.2017.

    Boruc je imao jos 4-5 takvih kljucnih obrana na utakmici...

Komentiraj...
Vidi sve komentare