To je to što me zanima!

Bivša glasnogovornica Cibone nova predsjednica HNK Zadar

Zadranka Iva Bokanović u Ciboni je na poziciji voditeljice odjela za medije i komunikaciju provela više od četiri godine te je stekla bogato iskustvo, brojna poznanstva i sudjelovala u velikom uspjehu kluba
Vidi originalni članak

Bivša glasnogovornica KK Cibona Zadranka Iva Bokanović (30) nova je predsjednica HNK-a Zadar.

Bokanović je dobila većinu glasova na izbornoj skupštini koju su zbog aktualne pandemije korona virusa dva puta prethodno odgodili.

Bivši predsjednik Damir Knežević podnio je ostavku u studenom prošle godine, a kao razlog je naveo da ne želi biti uteg klubu nakon promjena u gradskom vijeću. 

Mlada Zadranka je nakon osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja otišla u Zagreb gdje je diplomirala na Kineziološkom fakultetu te je postala magistrica sportskog menadžmenta. Od malih aktivno se bavila rukometom, a danas ga igra rekreativno.

U sportu je cijeli život, a za Hrvatski školski sportski savez radila je kao kondicijska trenerica i organizator sportskih natjecanja. Najviše uspjeha imala je kao voditeljica odjela za medije i komunikaciju u KK Ciboni gdje se zadržala više od četiri godine. U Ciboni je stekla bogato iskustvo, brojna poznanstva te je sudjelovala u velikom uspjehu kluba. Tijekom njezinog rada, prva momčad osvojila je prvenstvo Hrvatske (2018./2019.), kadeti su u istoj sezoni podignuli pehar državnog prvaka, a juniori su uz državno prvenstvo osvojili i ABA ligu.

Bokanović posljednjih nekoliko mjeseci aktivno sudjeluje u projektu “Zadarska dica” koji se može pohvaliti uspješnim humanitarnim akcijama za udrugu “Cukriće” (prijateljska utakmica Zadar – Hajduk) i za oboljelu djevojčicu Petru Adžić (adventska kućica).

"Predsjednici Ivi Bokanović želimo puno uspjeha za kormilom našeg kluba!", stoji u priopćenju kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ZG - KAJ 12.01.2022.

    Dosla pcela na med...medju muske..

  • mrzimpoloticare 12.01.2022.

    Jadan zadar

  • Tko sere6 12.01.2022.

    Ako dolazi iz Cibone nisam neki optimista. Sigurno i ova ima veze sa HDZ-om. Znamo tko je dovea Zadar u stečaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare