To je to što me zanima!

Bivšeg UFC borca nasmrt izboli, dvaput se borio s Pokrajcem

Falcao je višestruko izboden u područje trbuha ispred noćnog kluba i hitno je odvezen u bolnicu, no nije mu bilo spasa. 'Jig Rig' karijeru je završio na omjeru 40-20, a život na ulicama Brazila
Vidi originalni članak

Bivši UFC-ov i Bellatorov borac Maiquel Falcao (40) nasmrt je izboden u noći na nedjelju u njegovom rodnom Pelotasu u Brazilu, pišu portali specijalizirani za borilačke sportove.

Falcao je višestruko izboden u predjelu trbuha ispred noćnog kluba i hitno je odvezen u bolnicu, no nije mu bilo spasa. 

U dugogodišnjoj MMA karijeri Falcao je, između ostaloga, odradio i jednu borbu u UFC-u u kojoj je pobijedio Geralda Harrisa (2010.), no najpoznatija MMA organizacija dala mu je otkaz nakon što je saznala da je ranije Brazilac bio optužen za napad na žensku osobu.

SLAVIO I FIGUEIREDO VIDEO Ngannou potukao Ganea i na najnevjerojatniji mogući način obranio šampionski pojas

Osim u poznatim američkim organizacijama, Brazilac se borio i u KSW-u, M-1 Globalu..., a posljednju je borbu odradio u srpskom SBC-u. Karijeru je završio sa pet uzastopnih poraza, a među njima je i onaj od našeg Igora Pokrajca koji mu je u prosincu 2019. uzvratio za poraz ranije te godine. 

'Jig Rig', prema Sherdogu, karijeru je završio na omjeru 40-20, a život na ulicama Brazila u 41. godini...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • japanokinezjapano 24.01.2022.

    U Brazilu si najsigurniji ako si u dronjcima, nikakav lančić prsten i mobitel vrijedniji od 10$, sendvič u ruke, majica namazane sa začinima i lijepo ćeš se provesti. Sve ostalo si naj..o

  • 24.01.2022.

    U Brazilu ti ne pomaže ni da si Hulk.

  • superman1978 23.01.2022.

    mozes kako hoces ali ne i dokle hoces

Komentiraj...
Vidi sve komentare