To je to što me zanima!

Bivši Giričekov suigrač čak je i LeBrona zasjenio: Super je tip

Bili smo suigrači, riječ je o sjajnom čovjeku koji je uvijek sve radio za ekipu, rekao je Gordan Giriček o MVP-ju NBA finala, koji je zasjenio i LeBrona Andreu Iguodali
Vidi originalni članak

Odigrao je cijelu seriju maestralno. Fantastično je čuvao LeBrona, naravno da mi je drago da je moj bivši suigrač najbolji igrač finala.

Tako je Gordan Giriček prokomentirao završnicu NBA sezone, u kojoj je Andre Iguodala utišao LeBrona Jamesa i postao MVP finala. Iz drugog je plana donio Warriorsima naslov poslije 40 godina čekanja.

- Obrambeni je specijalist i obožava raditi na sebi, a i izvan terena je super tip.

Giriček se prisjetio i anegdote iz svlačionice Philadelphije.

- Nešto smo se svi podbadali pa sam mu rekao da su mu usta toliko velika da se mora tuširati s kišobranom kako se ne bi utopio. Nije se naljutio, dapače, umro je od smijeha - kaže Giriček, ali ipak priznaje da je navijao za Cleveland.

REUTERS/PIXSELL

- Igrao sam protiv LeBrona, ne da se opisati kako je to kad prema tebi juri snagom centra i brzinom beka. Žao mi je što još i njemu nisam bio suigrač.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • daljinac 18.06.2015.

    Vanzemaljci, i jedni i drugi !

  • napoleonov sin 18.06.2015.

    wariorsi su odlična ekipa i sigurno je da će biti dobri i dogodine

  • doky97 18.06.2015.

    uz duuzno postovanje igoudali ipak je james trebao osvojiti, odigrao je najbolju seriju u zivotu usudim se reci i u nba u posljednjih 10-15 god

Komentiraj...
Vidi sve komentare