To je to što me zanima!

Bivši igrač Bayerna optužio je Kovača: Nije me htio pustiti...

"Znamo da PSG ima problema u veznom redu, ali to nije naš problem", govorio je tada trener Bayerna o ponudi Parižana za njegovog igrača koji je sve to nevoljko istrpio, ali sada zasjao u francuskoj 1. ligi...
Vidi originalni članak

Ljetos je Renato Sanches (22) prešao iz Bayerna u Lille, a portugalski je reprezentativac nedavno otkrio i kako to da je otišao u Lille kada ga je htio jedan još veći francuski klub.

- Istina je da sam imao još ponuda. Točnije, ozbiljnu ponudu poslao je PSG, no Niko Kovač, moj tadašnji trener, me nije htio pustiti da idem tamo - rekao je Sanches, prenosi SportBild. 

'ON JE IZBOR KLUBA' Zašto se Bayern drži Flicka? Jer je ukinuo Kovačeva pravila

Bayern je tada odlučio da neće biti ništa od toga transfera, a Kovač je u ljeto 2018. rekao: 

- Znamo da PSG ima problema u veznom redu, ali to nije naš problem. 

Ipak, naredna sezona nije bila najbolja za Portugalca u Bavarskoj. Iako je 27 puta izašao na teren, bilo je to većinom s klupe, a rijetko u prvih 11. U Lilleu zato sada pokazuje svoj puni potencijal, a u posljednjoj utakmici svog kluba protiv Montpelliera je čak zabio za pobjedu 2-1 u 84. minuti susreta. Za razliku od boravka u Bayernu, Francuska mu, čini se, stvara radost. 

- Sviđa mi se ovaj grad i sviđa mi se ovdje igrati. Dinamično je okruženje, momčad je mlada i sjajno se slažemo - zaključio je portugalski reprezentativac koji je za svoju nacionalnu vrstu nastupio 18 puta .

Idi na 24sata

Komentari 12

  • krauss 16.12.2019.

    Blago klubu u kojem nisi...

  • ForzaFiumeFOF 16.12.2019.

    Prevara od igrača...kad ga gledam kako se vuče po terenu kao da ima 45 a ne 22 dođe mi slabo...

  • antikomunist70 16.12.2019.

    Što si nam dao gol,sam si kriv🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare