To je to što me zanima!

Bivši igrač Cityja pohvalio Kovu: 'Njegov sam veliki obožavatelj, gol koji je zabio je fantastičan'

Protiv Bournemoutha je prošlog vikenda bio jako dobar, a takav je bio i protiv Lutona u Kupu. Kad si igrač kakav je on, suigrači te jako cijene. On je vrhunski, vrhunski igrač, rekao je Paul Dickov o Mateu Kovačiću
Vidi originalni članak

Nakon što je u šest utakmica odigrao sve zajedno 11 minuta, u posljednje dvije potpunosti se na teren vratio hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (29) te je u dresu Manchester Cityja zabio krasan gol protiv Lutona (6-2) u osmini finala FA Kupa. 

RAPSODIJA CITYJA VIDEO Kovačić zabio fantastičan gol u pobjedi Cityja! Haaland s pet golova uništio Luton...

Pohvale su na njegov račun stigle sa svih strana, a među njima je bila i ona bivšeg igrača Manchester Cityja, a danas televizijski komentator Paul Dickov. Istaknuo je koliko je Kova važan za igru 'građana'.

- Njegov sam veliki obožavatelj od dana kad sam ga prvi put vidio u predsezoni. Protiv Bournemoutha je prošlog vikenda bio jako dobar, a takav je bio i protiv Lutona u Kupu. Kad si igrač kakav je on, suigrači te jako cijene. Zabio je fantastičan gol, sjajan dodir i tehnika. On je vrhunski, vrhunski igrač - rekao je Dickov.

Nemaju Kovačić i družina mnogo vremena za odmor jer ih već u nedjelju, 3. ožujka, s početkom u 16 sati i 30 minuta čeka derbi protiv Manchester Uniteda u Premiershipu na domaćem terenu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare