To je to što me zanima!

Bivši igrač Hajduka pozitivan je na koronu: 'Sin i žena su zdravi'

U izolaciji sam zbog pozitivnog testa. Sve je pod kontrolom bez pojave intenzivnijih simptoma te se nadam brzom oporavku kako bih bio uz svoju obitelj i momčad, rekao je Avdija Vršajević
Vidi originalni članak

Bivši igrač Hajduka Avdija Vršajević pozitivan je na korona virus.

Tu vijest otkrio je sam Vršajević na svom Instagram profilu:

- Želim se oglasiti kako bih zaustavio dezinformacije o situaciji s Covid-19. U izolaciji sam zbog pozitivnog testa. Sve je pod kontrolom bez pojave intenzivnijih simptoma te se nadam brzom oporavku kako bih bio uz svoju obitelj i svoju momčad - rekao je nogometaš koji nastupa za turski Akhisarspor.

Vršajević je nastupao za Hajduk od 2012. do 2015., a upravo je tada bio na vrhuncu svoje karijere te je prema Transfermarktu dosegnuo vrhunac svoje vrijednosti od 1,75 milijuna eura.

- Želim reći da mi je žao što nisam sa svojom momčadi te im iskazujem punu podršku, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nadolazeće utakmice. Smatram da je bitno naglasiti i to da su moja supruga i sin negativni na Covid-19 te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije. Najbolja podrška je da neistinu ne predstavljate istinom - rekao je još Vršajević.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 20.06.2020.

    Gluposti !!! Otvorite oci ljudi !!!

  • DiSiBioKadMeneNijeBilo 20.06.2020.

    pozitivan ne znaci i zarazen, ako ta prevara uopce postoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare