To je to što me zanima!

Bivši igrač Liverpoola imao je čak 170 kila: Prevario sam smrt

A onda se odlučio na operaciju smanjenja želuca koja je donijela ekspresne rezultate. Izgubio je oko 45 kilograma. "Bojao sam se za svoj život", otkrio je
Vidi originalni članak

Nogometaši se nerijetko nakon naporne karijere malo zapuste i dobiju pokoji kilogram viška, a jedan od njih je Englez Neil Ruddock (54).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši stoper Liverpoola, Millwalla, Tottenhama, West Hama, Crystal Palacea, QPR-a, Southamptona i Swindon Towna za vrijeme pandemije koronavirusa došao je na čak 171 kilogram nakon što je godinama nekontrolirano jeo i pio, a onda se odlučio na operaciju smanjenja želuca koja je donijela ekspresne rezultate. Izgubio je oko 45 kilograma.

- Bojao sam se za svoj život - otkrio je Ruddock u realityju "I'am A Celebrity".

- Znam da će mnogi ljudi ovo pročitati i reći da su varali, a ja ću vam reći... da sam prevario smrt. Postao sam deblji i ljeniji - kazao je pa dodao:

- U restoranima sam naručivao puno hrane za van, a sendviče sa slaninom sam si radio samo da nešto radim. Nije baš pomoglo što su se otvorile razne kurirske aplikacije, pa sam si naručivao sladolede... stvarno ludo.

 Još 2019. je Ruddock imao zdravstvenih tegobe. Preporučili su da skine 30 kilograma ako ne želi riskirati srčani udar.

- I dalje mogu jesti što god želim, no sad mogu progutati samo četiri zalogaja. Dobijem isto zadovoljstvo jer me napuni. Ali ne mogu piti gazirana pića - ustvrdio je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lakojepametovat 07.03.2023.

    nisi ti prevario smrt😌 ona ti je dopustila da si to umisliš

  • max2017 07.03.2023.

    čang šlang,.....

  • no sleep 07.03.2023.

    Slim fit

Komentiraj...
Vidi sve komentare