To je to što me zanima!

Bivši kapetan Lokosa na užem spisku australske reprezentacije

Odigrao je osam utakmica za U21 selekciju hrvatske reprezentacije, zabio i dva gola, ali na seniorskoj razini se Fran Karačić (25) odlučio za australsku reprezentaciju gdje još čeka debi
Vidi originalni članak

Trebao je biti novo rješenje Dinama na desnom beku, ali na kraju je završio u Bresciji za milijun eura. Fran Karačić (25) sad igra u talijanskoj Serie B, a bivši kapetan Lokomotive našao se na užem popisu izbornika australske nogometne reprezentacije Grahama Arnolda za nadolazeće utakmice kvalifikacija za SP u Kataru.

Australija će igrati protiv Kuvajta, Kineskog Taipeija i Nepala, a među 'klokanima' će biti igrači iz 17 različitih liga svijeta. Među njima je i sedam mogućih debitanata, a to su Denis Genreau, Connor Metcalfe i Ruon Tongyik iz australske lige, Kenneth Dougall iz treće engleske lige, Riley McGree iz Championshipa, Lawrence Thomas iz danske lige te - Fran Karačić

Podsjetimo, Karačić je već bio na širem popisu australske reprezentacije za SP u Rusiji, ali tamo nije otišao. Bivši kapetan Lokomotive je 2018. godine odsjedio cijelu utakmicu protiv Češke u prijateljskom ogledu, a sad bi mogao dobiti i prve minute u dresu reprezentacije koju je odabrao. 

Ove je sezone u dresu Brescije odigrao 15 utakmica te je dva puta asistirao. Podsjetimo, Dinamo je napustio u siječnju ove godine, a do tad je nosio dres Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare