To je to što me zanima!

Bivši napadač Dinama došao u Rijeku: Josip Tadić na Kantridi

Josip Tadić (25) potpisao je ugovor s Rijekom. Nekadašnji igrač Osijeka, Bayera, Dinama i mladi hrvatski reprezentativac stigao je na Kantridu kao slobodan igrač...
Vidi originalni članak

Rijeka misli ozbiljno. Nakon transfera Anasa Sharbinija, na Kantridu je sletjelo napadačko pojačanje. Za Rijeku je potpisao Josip Tadić (25), bivši nogometaš Osijeka, Leverkusena i zagrebačkog Dinama.

Tadić je stigao na Kantridu kao slobodan igrač. Igrao je u Melbourne Heartu u australskoj ligi i u 22 utakmice zabio je šest golova. Tadić se vraća na travnjake HNL-a nakon šest godina.

Tadić je otišao iz Osijeka u Bayer Leverkusen 2005. godine. Potom se vratio u Hrvatsku i potpisao za Dinamo. Iz Maksimira odlazi u Grenoble 2009. godine. Potom u Arminiju, Omoniju, Lechiju i Melbourne. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • bos_tom 05.06.2013.

    mogao je napraviti puno bolju karijeru jer ima potencijala, al' nesto ga je unistilo, sputavalo... ali jos uvijek vjerujem da nije za baciti a sa 25 godina moze jos daleko dogurati! nadam se da ce uspjeti u rijeci, sretno mu!

  • oree77 05.06.2013.

    ovaj je gori i od rukavine, beqiraja i krstanovica..

  • marko766 05.06.2013.

    Taj nikad nije imao ništa u nogama, kad se sjetim kaj je taj u stanju bio promašit... Nevjerojatno kako netko tako netalentiran uspije u nogometu. SLažem se sa prethodnim komentarom, RIjeka dovodi igrače tek tolko da ih dovede, a kolko će im ova taraba bit pojačanje, vidjet ćemo. SIguran sam da neće baš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare