To je to što me zanima!

Bivši nogometaš Dinama je u tajnosti oženio srpsku glumicu i bivšu djevojku Igora Kojića

Karlo Muhar i Teodora Bjelica vjenčali su se daleko od očiju javnosti. Srpska manekenka i glumica tajila je identitet zaručnika, sadašnjeg nogometaša Cluja, a prošle je godine bila u vezi s Igorom Kojićem
Vidi originalni članak

Karlo Muhar (28), bivši nogometaš Lokomotive, Dinama i zaprešićkog Intera, oženio je srpsku glumicu Teodoru Bjelicu (30). Dosad se nisu pojavljivali zajedno u javnosti niti objavljivali fotografije na društvenim mrežama pa je vjenčanje poprilično iznenadilo srpske medije.

"Izvorna uspomena: sreća. Zaslužujete sve. Ovo je bajka i samo početak", piše uz fotografiju bračnog para Muhar na Instagramu.

Velikogoričanin je ponikao u Velikoj Mlaki prije prelaska u Lokomotivu, a potom i u Dinamo. Veznjak je uglavnom igrao za drugu momčad "modrih" (78 nastupa, pet golova), a ima i jedan nastup za prvu momčad, u porazu od Rijeke na Maksimiru 28. travnja 2017. (1-0) igrao je svih 90 minuta. Trener je tad bio Nikola Jurčević.

Iste je godine kao slobodan igrač prešao u zaprešićki Inter, gdje se dobrim igrama godinu dana poslije izborio za transfer Lech iz Poznana za 300.000 eura odštete. Savjete mu je prije preseljenja u Poljsku dao bivši trener toga kluba Nenad Bjelica. Lech ga je 2021. poslao na posudbu u turski Kayserispor, potom i u CSKA Sofiju, a od ljeta 2022. je prešao u rumunjski Cluj, s kojim ima ugovor do 2025.

Teodora Bjelica bavi se i manekenstvom, sudjelovala je u izboru za Miss Srbije 2011., a poznata je po ulogama u filmovima "Južni vjetar", "Toma" i "Hotel Beograd". Početkom prošle godine srpski mediji povezivali su je s Igorom Kojićem (36), bivšim suprugom hrvatske pjevačice Severine Vučković (51), koji je također bio nogometaš. Nekoliko mjeseci poslije su se razišli, a ona je sve kratko komentirala za Story:

- Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vrijeme na ljude i odnose koji mi ne odgovaraju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi želim sve najbolje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • makasun 21.03.2024.

    lik se nabrao svraba. Ta je prošla sito i rešeto.

  • pipolino 20.03.2024.

    E Karlo, svaka ti čast, malo ćeš popraviti krvnu sliku susjeda.

  • fui24h 20.03.2024.

    Šteta što je zatamljena fotka, ne vidi se čisto

Komentiraj...
Vidi sve komentare