To je to što me zanima!

Bivši rukometaš Zagreba se probudio i izgubio dio mišića! 'Nitko ne zna zašto. U šoku smo'

Ne znam što će biti s njim i njegovom karijerom. Bio sam šokiran kada me nazvao kondicijski trener i rekao mi to. Znam da ćemo u klubu svi napraviti sve i obići sve doktore, rekao je trener bivšeg igrača Zagreba
Vidi originalni članak

Stefan Dodić (20), talentirani mladi rukometaš iz Srbije i bivši igrač RK Zagreba, izbivat će s parketa zbog zasad nepoznatih zdravstvenih problema.

Naime, trener Vojvodine, kluba za koji Dodić trenutačno igra, rekao je kako se mladi rukometaš probudio i izgubio dio mišića te kako nitko ne razumije zašto.

PRIČA DAGURA SIGURDSSONA 'Rukometni Pep', biznismen i motivacijski govornik. Tko je novi izbornik Hrvatske?

- Ustao je jutros i izgubio dio mišića. Nitko ne zna zašto. Izgubio je 30 posto mišića. Šokiran sam i cijeli dan nervozan i jako tužan. Ne znam što će biti s njim i njegovom karijerom - rekao je Boris Rojević.

Dodić je 2022. osvojio europsku broncu s juniorima Srbije, a proglašen najboljim igračem turnira i smatra se kako je on dio budućnosti srpske reprezentacije. 

ISLANĐANIN JE SLOBODAN Sigurdsson dao otkaz u Japanu, korak bliže klupi Hrvatske! Ali želi ga još jedna reprezentacija

- Mislim da je to dijete trebalo biti netko tko će nositi reprezentaciju i Vojvodinu u sljedećim sezonama. Bio sam šokiran kada me nazvao kondicijski trener i rekao mi to. Znam da ćemo u klubu svi napraviti sve i obići sve doktore, cijelu Europu, i vidjeti što je prava dijagnoza. Vjerojatno nije imao pravu dijagnozu dosad - dodao je Rojević.

USPJEH Rukometašice Podravke ušle su u četvrtfinale Europske lige...

Dodić je ostao na tribinama u pobjedi Vojvede 30-25 nad Partizanom prošlog vikenda. U kolovozu 2022. došao je u Zagreb na posudbu iz poljskog Lomza Vive Kielce. 

Nakon epizode u Zagrebu otišao je u Vojvodinu. Još je branio boje Metalurga, Ohrida i Vardara. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Shawna03655 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • Condrella 13.02.2024.

    )))))) Dobrodošli u najbolji intimni klub - - - - Top25.fun

  • mrTrobec 12.02.2024.

    kada se druži s ljudožderima

Komentiraj...
Vidi sve komentare