To je to što me zanima!

Bivši suigrač potvrdio: Lavezzi napušta Napoli i odlazi u PSG

Dogovor s PSG-om je gotova stvar i glasine su istina. Napoli će jako teško nadoknaditi njegov odlazak, kaže bivši suigrač Lavezzija iz Napolija Roberto Sosa
Vidi originalni članak

Argentinski nogometaš Ezequiel Lavezzi novi je član francuskog nogometnog kluba PSG, ako je za vjerovati bivšem igraču Napolija Robertu Sosi i djevojci Javiera Pastorea (PSG) Chiari Picone.

- Razgovarajući s Lavezzijem putem SMS-a dobio sam vijest za koju sam se nadao da se neće nikada ostvariti. Dogovor s PSG-om je gotova stvar i glasine su istina. Napoli će jako teško nadoknaditi njegov odlazak – rekao je Sosa za Sky Sport Italia.

Pastoreova djevojka Chiara Picone je putem društvene mreže Twitter čestitala Lavezzijevoj djevojci, Yanini Screpante, na prelasku u glavni grad Francuske.

"Jako sam sretna što dolazite u Pariz. Nestrpljivo vas čekamo. Provodit ćemo lijepe trenutke svi zajedno", pisalo je u poruci.

Nagađa se da je PSG ponudio 27.5 milijuna eura Napoliju. Transfer će se vrlo vjerojatno realizirati u trenutku kada se "nogometna tržnica" ponovno otvori - 13. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Dulce-Vg 04.06.2012.

    kaj ti košarku usporedjujes i NBA s nogometom i napolijem,ti fakat pojma nemaš.

  • smart-rma-girl 04.06.2012.

    što će on tamo?!

  • El Tractor 03.06.2012.

    Kako mi je žao što nisi došao u Inter,ali nisi ti kriv,kriv je Moratti kojemu je teško dati 30milijuna, a krivi su i ti šeici koji su ti ponudili ogromne pare:5milijuna eura plaće,luksuzan stan u centru Pariza i putovanje u Argentinu kad god hoćeš da bi vidio sina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare