To je to što me zanima!

Bivši trener Donne Vekić vodit će tenisku senzaciju US Opena

Novi trener britanske mlade teniske zvijezde bit će Torben Beltz, bivši trener Donne Vekić, ali i dugogodišnji trener njemačke tenisačice Angelique Kerber koju je doveo do broja jedan
Vidi originalni članak

Britanska tenisačica Emma Raducanu, osvajačica US Opena u rujnu, ima novog trenera nakon raskida s Andrewom Richardsonom s kojim je prekinula suradnju nakon senzacionalnog osvajanja prvog grand slam turnira u karijeri.

Novi trener britanske mlade teniske zvijezde bit će Torben Beltz, bivši trener Donne Vekić, ali i dugogodišnji trener njemačke tenisačice Angelique Kerber koju je doveo do broja jedan.

Raducanu je kao razlog prekida suradnje s Richardsonom navela da joj treba netko iskusniji. Jedan od kandidata bio je Španjolac Esteban Carril, ali sada je pristala raditi s 44-godišnjim Nijemcem koji je u drugom navratu s Kerber osvojio Australian Open i US Open te stigao do finala Wimbledona, srebrne olimpijske medalje. Suradnju su ponovno prekinuli 2017. godine.

Raducanu je nakon osvajanja US Opena najprije poražena u trećem kolu turnira u Cluj Napoci, a onda je ispala u prvom kolu Indian Wellsa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare