Sport

Komentari 0

Bivši trener Donne Vekić vodit će tenisku senzaciju US Opena

Bivši trener Donne Vekić vodit će tenisku senzaciju US Opena

Novi trener britanske mlade teniske zvijezde bit će Torben Beltz, bivši trener Donne Vekić, ali i dugogodišnji trener njemačke tenisačice Angelique Kerber koju je doveo do broja jedan

Britanska tenisačica Emma Raducanu, osvajačica US Opena u rujnu, ima novog trenera nakon raskida s Andrewom Richardsonom s kojim je prekinula suradnju nakon senzacionalnog osvajanja prvog grand slam turnira u karijeri.

Novi trener britanske mlade teniske zvijezde bit će Torben Beltz, bivši trener Donne Vekić, ali i dugogodišnji trener njemačke tenisačice Angelique Kerber koju je doveo do broja jedan.

Raducanu je kao razlog prekida suradnje s Richardsonom navela da joj treba netko iskusniji. Jedan od kandidata bio je Španjolac Esteban Carril, ali sada je pristala raditi s 44-godišnjim Nijemcem koji je u drugom navratu s Kerber osvojio Australian Open i US Open te stigao do finala Wimbledona, srebrne olimpijske medalje. Suradnju su ponovno prekinuli 2017. godine.

Tennis: US Open

Raducanu je nakon osvajanja US Opena najprije poražena u trećem kolu turnira u Cluj Napoci, a onda je ispala u prvom kolu Indian Wellsa.

Najčitaniji članci