To je to što me zanima!

Bivši trener PSG-a: Leo, mi te ne zaslužujemo. Ovo je sramota...

Potpuno smo zakazali s ovim čovjekom. To je sramota. Lud sam za njim i njega se jednostavno ne dira. Volim nogomet, njegovu igru i mene je sramota kada vidim što se događa, kazao je bivši trener PSG-a
Vidi originalni članak

Lionel Messi (35) glavna je tema u Parizu, ali iz neuobičajenih razloga. Naime, Argentinac je u ponedjeljak, bez dozvole PSG-a, otputovao u Saudijsku Arabiju kako bi ispunio ambasadorske dužnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PSG nije imao zakazane klupske aktivnosti na Praznik rada, ali na kraju se održao trening, bez Messija. Klub je odlučio kazniti Messija suspenzijom od dva tjedna, što je prvi takav slučaj u dugoj karijeri sedmerostrukog osvajača Zlatne lopte.

KLUB GA JE SUSPENDIRAO Messijeva pokora PSG-u: Nisam mogao odgoditi put u S. Arabiju I NEYMAR JE DOBIO SVOJE Pariz na nogama! Protestirali ispred stadiona PSG-a s jasnom porukom: Messi, napusti grad...

- Mislio sam da ćemo imati slobodan dan nakon utakmice, kao što je to uvijek slučaj. Već sam organizirao izlet u Saudijsku Arabiju i nisam ga mogao otkazati, već sam jednom to učinio. Ispričavam se mojim suigračima i klubu. Sad čekam da klub odluči što će učiniti sa mnom - rekao je Messi u isprici.

Bivši trener PSG-a brani Messija

U moru kritika i protesta protiv Messija, ističu se i nešto mirnije riječi bivšeg trenera PSG-a. Antoine Kombouaré (59) bio je trener pariškog kluba od 2009. do 2011., a smatra da je sramota kako se Pariz odnosi prema Messiju.

KRAJ BAJKE L'Equipe piše da je PSG poručio Messiju: 'Leo, nađi si novi klub'

- Messi se jednostavno ne dira! Da sam imao Messija, rekao bih mu da stoji naprijed, da ne treba trčati i da nema potrebe da se vraća u obranu. Dobivao bi lopte i htio bih vidjeti čaroliju - komentirao je Kombouaré, pa dodao da se klub i grad sramotno ponašanju prema Messiju.

- Potpuno smo zakazali s ovim čovjekom. To je sramota. Lud sam za njim i njega se jednostavno ne dira. Volim nogomet, njegovu igru i mene je sramota kada vidim što se događa. Sada će otići i drago mi je zbog toga. Hvala majstore, mi te ne zaslužujemo - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • NenadŠegvić 06.05.2023.

    Koliko mrzitelja jedne sportske veličine se okupi na jednom mjestu , stotinu na jednoga o , zar se i to može . Nitko da krene od sebe kad nekog blatiš ... , sve sami stručnjaci !

  • simplicije23 06.05.2023.

    od goniča lopte napravili ste zlatno tele i klanjate mu se ... žalosno ...precijenjeni-izgubili su dodir sa stvarnošću u svojim zaradama ...

  • 06.05.2023.

    Nitko nije veći od kluba, i tako se treba ponašati... Ako igrač ne poštuje klub onda i ruši atmosferu i sve u klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare