To je to što me zanima!

Bizaran kiks Bayernova talenta: 'Zbog toga mu ne gine transfer'

Nizozemski mladić Joshua Zirkzee (20) je oklijevao, nonšalantno čekao valjda da lopta sama uđe u gol pa nije se nije mogao dovoljno načuditi kada ga je Perr Schuurs stigao
Vidi originalni članak

Na Allianz Areni počeo je Audi Cup koji se tradicionalno igra pred početak nove sezone, a pripremni turnir otvorili su Bayern i Ajax. Bavarci su se vratili iz zaostatka pa preokrenuli, no na koncu je završilo prijateljskih 2-2.

Nizozemci su poveli već u 10. minuti preko Labyada, a Bayern je uspio izjednačiti pred kraj prvog poluvremena. Choupo-Moting pogodio je za 1-1.

A onda je uslijedio nevjerojatan trenutak zbog kojeg bi mladi Joshua Zirkzee (20) mogao 'dobiti papire'. Trener Julian Nagelsmann uhvatio se za glavu nakon što je napadač Bavaraca promašio nemoguće.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Ustvari, ništa ne bi bilo sporno da je pucao, no nizozemski mladić je oklijevao, nonšalantno čekao valjda da lopta sama uđe u gol pa nije se nije mogao dovoljno načuditi kada ga je Perr Schuurs stigao i izbio loptu u korner.

Navijači Bayerna odmah su se dali u raspravu diljem društvenih mreža pa mnogi ističu kako ih ne bi začudilo da zbog ovog poteza Nagelsmann prekriži Zirkzeea za narednu sezonu.

Bayern je unatoč nevjerojatnom promašaju uspio doći do preokreta kada je Nianzou pogodio samo tri minute u nastavku, no konačnih 2-2 postavio je Jensen u 50. minuti.

POGLEDAJTE SLOW MOTION SNIMKU ČETVRTFINALA ARMAGEDONA:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 25.07.2021.

    "bizaran kiks " i zbog toga mu ne "gine transfer"na temelju jedne obične prijateljske utakmice??Gluposti 👎

  • Uhljeb_ 25.07.2021.

    Hoce uc sa loptom u gol umjesto da je zakuca.

  • miroljub petrovic 25.07.2021.

    Panjina

Komentiraj...
Vidi sve komentare