To je to što me zanima!

Bizarni spot Hot Chipa: Igrači se ljube u nogometnoj igrici

Zaboravite na Fifu i Pes. Engleski electro-pop bend Hot Chip izdao je glazbeni spot u kojem se protagonisti nogometne simulacije strastveno počnu ljubiti na travnjaku
Vidi originalni članak

Engleski electro-pop bend Hot Chip vjerojatno nikad ne bi dospio u sportske rubrike da nije prije nekoliko dana izdao bizarni spot za njihov novi singl 'Don't Deny Your Heart'. Radnja spota smještena je u nogometnoj simulaciji u video-igrici po uzoru na PES i Fifu.

Glavni protagonisti, dva igrača protivničkih momčadi iz priloženog se očito ne podnose, no tijekom spota dolazi do neočekivanog preokreta. Odjednom s neba počne pljuštati kiša lopti, koja očito mijenja odnos između dva kompjuterizirana nogometaša. Jedan drugome se unose u lice, a zatim se počnu strastveno ljubiti. Odjednom nogometni travnjak se pretvara u manifestaciju 'slobodne muške ljubavi', od trenera i ostalih igrača. 

U trenutku vatrometa ljubavi komentator uzvikuje: 'Ovo je bit nogometa'.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • WOMANIZER 28.11.2012.

    promocija!

  • LoVe_hOuSe 28.11.2012.

    Vidi nemam nista protiv gay populacije..svatko ima svoj izbor da radi i cini od svog zivota sta hoce.....ali ipak ne forsirat to u javnosti...sta bi bilo normalno gledati u buducnosti neku ovakvu reklamu na tv u o_O uzass...gay nije realan u ljudskom ni prirodnom statusu i to je definicija. Nije tu stvar nikakve diskriminacije ali jednostavno po prirodi sile teze to nije normalno razvijanje covjeka. Mogu imati prijatelja koji je gay moze biti u mome drustvu..isto cu na njega gledati kao i na onoga koji to nije ali definitivno to ne ljudima NAMETATI . !!!!!

  • Lena07 28.11.2012.

    Dobro i sam naslov kaže: Bizaran spot!

Komentiraj...
Vidi sve komentare