To je to što me zanima!

Bjelica dogovara novi posao: Preuzima klupu prvaka Turske?

Nenad Bjelica je po odlasku iz Osijeka bio blizu Genoe, Dinama i još nekih klubova, ali se sada zaputio u Istanbul na završne pregovore s predsjednikom turskog prvaka...
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica na korak je do preuzimanja turskog prvaka Trabzonspora. Hrvatski stručnjak na nogometnom je tržištu slobodan još od rujna 2022. godine kad je napustio klupu Osijeka. U međuvremenu ga se vezalo uz nekoliko klubova, Bjelica je bio zanimljiv talijanskim klubovima (najbliže Genoi), imao je opcija izvan Europe, a bio je vrlo blizu povratka u Dinamo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, čini se kako će karijeru nastaviti u Turskoj, točnije u redovima tamošnjeg prvaka Trabzonspora. Zanimljivo, turski mediji već su godinama opčinjeni Nenadom Bjelicom, posljednjih godina povezivalo ga se s Fenerbahčeom, Bešiktašem i s Galatasarayem, ali sad je na korak do Trabzonspora.

Prema navodima Germanijaka, hrvatski trener se već zaputio u Istanbul na pregovore s predsjednikom kluba Ertugrulom Doganom, a za to vrijeme članovi njegovog stručnog stožera (Nino Bule i Jasmin Osmanović) uživaju u Zagrebu. Nenad Bjelica sa sobom bi prema Turskoj poveo i neke nove ljude, u njegovom timu više nema Renea Pomsa i dr. Martina Mayera.

Trabzonspor je prošle sezone oduševio u turskom nogometu, iznenađujuće stigao do sedmog naslova prvaka u povijesti. Ipak, nova sezona nije donijela puno sreće navijačima tog kluba, Trabzonspor se nije plasirao ni u Ligu prvaka (ispali od Kopenhagena), a u prvenstvu su tek na šestom mjestu. I trener Abdullah Avci je morao napustiti klub. Kako se čini, stiže vrijeme za Nenada Bjelicu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kp 19.04.2023.

    Tamo nema jebanije tamo glava ode nabrzinu.

  • daleko najjaci 17.04.2023.

    Realno,bolja opcija za njega,turska liga je ozbiljna liga,medju top 10 u svijetu,klub ima dobar budzet i mogao bi napraviti dobar posao s njima. Povratak u Dinamo bi mu bio korak unazad,tu je skolu vec prosao. Bolje igrati s Galatom,Fenerom i ostalima nego s Rudesom,Lokomotivom i Osijekom! Sretno mu 👍

  • Firefox_1 17.04.2023.

    Nas najbolji trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare