Obavijesti

Sport

Komentari 5

Bjelica dogovara novi posao: Preuzima klupu prvaka Turske?

Bjelica dogovara novi posao: Preuzima klupu prvaka Turske?
3

Nenad Bjelica je po odlasku iz Osijeka bio blizu Genoe, Dinama i još nekih klubova, ali se sada zaputio u Istanbul na završne pregovore s predsjednikom turskog prvaka...

VIDEO

Nenad Bjelica na korak je do preuzimanja turskog prvaka Trabzonspora. Hrvatski stručnjak na nogometnom je tržištu slobodan još od rujna 2022. godine kad je napustio klupu Osijeka. U međuvremenu ga se vezalo uz nekoliko klubova, Bjelica je bio zanimljiv talijanskim klubovima (najbliže Genoi), imao je opcija izvan Europe, a bio je vrlo blizu povratka u Dinamo.

Pokretanje videa...

Nenad Bjelica 05:43

No, čini se kako će karijeru nastaviti u Turskoj, točnije u redovima tamošnjeg prvaka Trabzonspora. Zanimljivo, turski mediji već su godinama opčinjeni Nenadom Bjelicom, posljednjih godina povezivalo ga se s Fenerbahčeom, Bešiktašem i s Galatasarayem, ali sad je na korak do Trabzonspora.

Prema navodima Germanijaka, hrvatski trener se već zaputio u Istanbul na pregovore s predsjednikom kluba Ertugrulom Doganom, a za to vrijeme članovi njegovog stručnog stožera (Nino Bule i Jasmin Osmanović) uživaju u Zagrebu. Nenad Bjelica sa sobom bi prema Turskoj poveo i neke nove ljude, u njegovom timu više nema Renea Pomsa i dr. Martina Mayera.

Slavlje Dinama nakon uvjerljive pobjede protiv Osijeka

Trabzonspor je prošle sezone oduševio u turskom nogometu, iznenađujuće stigao do sedmog naslova prvaka u povijesti. Ipak, nova sezona nije donijela puno sreće navijačima tog kluba, Trabzonspor se nije plasirao ni u Ligu prvaka (ispali od Kopenhagena), a u prvenstvu su tek na šestom mjestu. I trener Abdullah Avci je morao napustiti klub. Kako se čini, stiže vrijeme za Nenada Bjelicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović za 53 sekunde u drugom poluvremenu zabio golčinu!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović za 53 sekunde u drugom poluvremenu zabio golčinu!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Sada imaju novu priliku prenoćiti na prvome mjestu uoči derbija s Rijekom

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem