To je to što me zanima!

Bjelica efekt! Trabzon utrpao 5 komada i slavio treću zaredom

Bjeličina momčad demonstrirala je silu i stigla do četvrte pobjede u zadnjih pet utakmica. Trebalo je vremena da se igrači naviknu, no metode hrvatskog trenera daju instant rezultat
Vidi originalni članak

Nogometaši Trabzonspora s uvjerljivih 5-1 pobijedili su suparnike iz Alanyaspora. Na klupi turskog prvoligaša sjedi bivši trener Dinama i Osijeka Nenad Bjelica (51), koji je Trabzon preuzeo u travnju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bjelica je novi angažman otvorio s dva poraza i trebalo je neko vrijeme da se igrači priviknu na njegov režim i zahtjeve. A kada je proradilo, uslijedila je odlična serija. U narednih pet utakmica, Bjelica je slavio četiri puta, a izgubio samo jednom.

Ključan trenutak na susretu protiv Alanyaspora dogodio se u 23. minuti kada je Aksoy kod gostiju zaradio izravni crveni karton. Prethodno je gostujuća momčad povela u 14. minuti preko Gunesa, no Bjeličin kolektiv u igru je vratio Trezeguet samo četiri minute kasnije.

Od crvenog kartona uslijedila je potpuna dominacija domaćina. Već do kraja prvog poluvremena bilo je visokih 4-1, a golove su redom postigli Marek Hamšik iz penala u 24. minuti, Bakasetas u 32 i Stryger Larsen u 35.

Konačnih 5-1 postavio je Bozok u 58. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • David1Prometheus 04.06.2023.

    Svi koji malo bolje prate nog znaju da ce Bjelica napravit odlican rezultat s Trabzonom..bit ce oni odlicni slj sezone solidan klub koji je dobio Zvezdu recimo u El i dogurao daleko ..a Bjelica je zapravo svugdje napravio odlican rezultat osim u osijeku jer je tamo naivno preuzeo na sebe cijelu sportsku politiku kluba i s.d.i trener i skaut ono sve i mislio je da moze i onda je pregorio jer niko to nemoze..al kad mu das momcad bez zvijezda koja je radna i prati ga i ak mu sportski d.dovede igrace koje trazi on ce se borit za naslov to sam siguran u jakoj ligi,pa evo cim je dosao zabija se po 4 5 komada i sigurne pobjede isto ko u dinamu i to u gostima, a svi treneri znaju kolko je tesko rijesit utakmicu s 3 4 gola rano u gostima kod solidnog protivnika za to moras imat beton iza a naprijed geometriju savrsenu i ofenzivno kreativan i u pravilu zavrsavas utakmice s 20 udaraca u okvir, ukratko imas igru s glavom i repom, to bih volio da Biscan iskopira njegov mandat u Dinamu i u europi navikava momcad na ofenzivan nog s puno kombinacija atraktivno i u gostma dominirat, sjetimo se ceha dvaput, Krasnodara, wolfsbergera doma, atalante, Shakhtara, samo treba njegovim stopama ici i imat cemo sansu u grupi lp

  • GeneralPraljakUskoplje V 04.06.2023.

    Odlican trener , mogao bi on jednog dana preuzeti veliki klub...

  • NenadLevar 04.06.2023.

    bjelica je hrvstsli murinjo .top klasa

Komentiraj...
Vidi sve komentare