To je to što me zanima!

Bjelica Gruzijcima: Dinamo je klub koji misli samo na pobjede

Poštujemo Saburtalo, znamo da imaju dobar miks mladosti i iskustva, ali... Došli smo po pobjedu. Dinamo tako radi uvijek, i u HNL-u i u Europi, rekao je Nenad Bjelica u Tbilisiju
Vidi originalni članak

Dinamo u utorak od 19:30 u Gruziji igra prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka. Protivnik je Saburtalo, Modri su u Tbilisiju i šef Nenad Bjelica sjeo je pred kamere i mikrofone domaćih medija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo pitanje: Olmo, tako dobar, a ne igra... Ozljeda?

- Ne. Olmo je trenirao samo tri dana i zato ne igra. U petak je počeo pripreme za sezonu. Nije još fizički i kondicijski spreman, a ista je stvar sa Moubandjeom, igračem kojeg smo doveli ovog ljeta. On nije ni došao sa nama, mora ući u pravu formu - objašnjavao je Bjelica Gruzijcima.

Koje ste još igrače doveli?

- Ima dva nova igrača. Uz Moubandjea došao je Pinto. On je tu, u Tbilisiju, mogao bi čak u utorak i zaigrati od prve minute.

Kako mislite izdržati pritisak domaće momčadi?

- Razmišljamo samo o nama, da odigramo najbolje što možemo. Došli smo po pobjedu, to radimo i u HNL i u Europi. Poštujemo Saburtalo, znamo da imaju dobar miks mladosti i iskustva, ali... Dinamo je u Gruziju došao pobijediti.

Što znate o protivniku?

- Saburtalo je posebno jak na bokovima, i u obrani i u napadačkome dijelu. Oni 'hrane' dobrog napadača Rolovića. Dobar je i veznjak Diasamidze, ako sam korektno izgovorio. Kažem, svo poštovanje Saburtalu.

GABRIJEL BOBAN: 'Dinamo će proći Gruzijce, ali treba se paziti njihove desetke'

Čeka vas glasno navijanje, a to je nešto čega neće biti na uzvratu u Zagrebu.

- Fokusirani smo na prvu utakmicu. O tome ću razmišljati tek nakon gostovanja u Tbilisiju. Uostalom, navikli smo igrati i bez velikog broja navijača.

Navikli ste?!

- Da.

Imate li ozlijeđenih?

- Dilaver i Theophile su dva igrača koji će nam nedostajati, dakle dvojica u obrani. Lešković je onaj koji je u planu da zauzme stopersku poziciju - zaključio je Nenad Bjelica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Atomski Hajduk i bili tići 23.07.2019.

    Dinamo minimalno dolazi do treceg mjesta u grupi eh jos da izvucu tu Zvezdu pa da im utrpa 3 4 komada pa da se vidi koji je najbolji klub na balkanu

  • 22.07.2019.

    Ovaj Bijelica je posta bahat moglo bi mu se to lagano razbit od glavu

  • Mthesecond 22.07.2019.

    Gruzijci Bjelici : Ne zanima nas sto mislite,spremite se za poraz :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare