To je to što me zanima!

Bjelica: Možemo i bolje, pa mi smo sami sebi bili nepoznanica

Vjerujem da možemo igrati bolje, svi skupa sami sebi bili smo nepoznanica, ali poslije prvog gola momčad je pokazala pravo lice, rekao je Nenad Bjelica nakon velikog trijumfa
Vidi originalni članak

Nakon pobjede 5-0 protiv moćnog protivnika moram biti zadovoljan. Bili smo bolja momčad i zaslužili pobjedu, rekao je Nenad Bjelica nakon veličanstvene ovosezonske premijere i slavlja nad Hapoel Be'er Shevom u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka.

- Morali smo se na početku priviknuti na ono za što se nismo pripremali, igrali su u sustavu 3-4-2-1 i to nam je stvaralo dosta problema u ofenzivi i defenzivi. Nakon prvog gola otvorila se utakmica i znali smo da ćemo pobijediti budemo li perfektni u defenzivi - dodao je trener Dinama.

- Ostavili smo srce na terenu, želim da svaka iduća utakmica bude ovakva. Zahvaljujem se publici koja je do zadnje minute živjela s momčadi i doživjeli smo predivnu atmosferu.

KOMENTAR Bjeličin stroj gazi, pa ni agenti Mossada ne bi ga zaustavili...

Mislav Oršić u debiju je zabio gol i dodao dvije asistencije. Bjelica je pohvalio njega, ali druge pojedince...

- Bio je odličan, kao i svi ostali dečki koji su mu omogućili da bude jako dobar. Imali smo praktički novu obranu koja je odigrala perfektno. U napadu su i Hajrović i Budimir i Oršić bili dobri, u sredini smo bili jako agresivni. Velik su posao odradili Ademi, Olmo i Gojak. Vjerujem da možemo igrati bolje, svi skupa sami sebi bili smo nepoznanica, ali poslije prvog gola momčad je pokazala pravo lice. Sad je koncentracija na petku i utakmici protiv Rudeša, a zatim i revanšu u Izraelu.

ORŠIĆEV DEBI IZ SNOVA 'Dečko sam iz Zagreba, naježio sam se kad sam čuo te ovacije'

Dinamo nije bio toliko nadmoćan u posjedu lopte (55-45 posto), ali imalo je to svoj razlog.

- Svjesno smo im ostavljali posjed u drugom dijelu, nakon vodstva 2-0. Kad smo dobro stajali i bili gusti u defenzivi, iznenadili smo ih kontrama. Vidjeli smo slabosti u njihovoj igri iako su jako nezgodni. Imaju u obrani slabosti koje smo dobro iskoristili. Trebat ćemo se dobro pripremiti za uzvrat i biti na visokom nivou u Izraelu - istaknuo je Bjelica.

- Svima je bitno kako smo ušli u sezonu. I trenerima, i igračima, i ljudima u klubu. Ovakvim pobjedama raste samopouzdanje. Vjerujem u ove dečke, u svakog od njih i u naš rad. Siguran sam da ćemo imati još ovakvih utakmica i ovo nam definitivno daje vjetar u leđa - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lavlje srce 68 25.07.2018.

    Od kada je Maminjo otišao u BiH sve se nešto mjenja na bolje.Atmosfera bi mogla biti bolja i publika na stadionu.VOOLIM TE DIIINAMOOOOOOO.Ajde Bjelica učini nas i ti sretnim ko naš Dalić.Uđi u LP i eto nas u maksimiru.

  • Puta Madre 25.07.2018.

    Pardonček imam pitanje da li je na dresu dinama sponzor LANA grupa od onoga financijera HDZa i kolinde iz Karlovca.Maminjo naplaćiva dugove ahahahahahaha.Opet isto samo drugo pakovanje,uredi dinama u međugoriju jada majko mila.

  • aurelijus 25.07.2018.

    Nije naš nogomet odjednom uskrsnuo naš nogomet naša liga i naši igrači su uvijek bili normalni i vrhunski samo su živjeli i radili u nenormalnim uvjetima . U struku su dovedeni ljudi takoreči sa ulice koji će raditi ne po pravilima struke već po ceduljicama i tu je bio problem. E sada je malo drugačije i stvari se polako stavljaju na svoje mjesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare