To je to što me zanima!

Bjelica je blizu Osijekove klupe!

Bivši trener Dinama važe Osijekovu ponudu da se vrati u klub 19 godina nakon što je iz njega ispraćen kao igračka legenda. Razgovori su u tijeku, a Bjeličin pristanak očekuje se uskoro
Vidi originalni članak

Posljednjih pet mjeseci kako nije trener Dinama Nenad Bjelica (49) strpljivo je osluškivao ponude klubova za nastavak rada, a jedna takva opasno se zakotrljala ovu srijedu.

Naime, bivšega hrvatskog reprezentativca na klupi ozbiljno želi Osijek, gdje je postao igračka legenda, doznajemo od izvora bliskih klubu.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se Bjelica oprostio od Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mađarski vlasnici bijelo-plavih nezadovoljni su učinkom Ivice Kuleševića, koji ima četiri poraza u posljednjih pet prvenstvenih utakmica i samo jedan bod iz prva tri kola nove sezone HNL-a.

Uprava Osijeka je, kako doznajemo, kontaktirala Bjelicu koji je vrlo blizu pristanka. Nagovaraju ga, ali još nije odlučio. Konačnu odluku mogao bi priopćiti tijekom četvrtka.

SUPARNICI HR-KLUBOVA Ferencvaros raste, Basel više nije 'onaj stari', a Makedonci su izbacili Rijeku i Zlatka Dalića...

Naravno da Bjeličina plaća u Osijeku ne bi mogla parirati onoj u Dinamu, gdje je u drugoj godini ugovora dobio 1,2 milijuna eura, ali više je puta naglašavao da mu novac nije važan. Srce bi mu vjerojatno bilo na mjestu.

- Osijek je moj grad i moj klub, zašto ne - rekao je nedavno Bjelica, a uskoro bi trebao reći i definitivno "da" i tako sasvim prodrmati HNL.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Extaza 03.09.2020.

    Ajmo hejteriiii. spamajte! Realan dotem Osijeka kroz par godina je vrh HNL-a i borba za prvo mjesto. Klub sa ambicijama,financijski odlicno uredjen,novi stadion,a sad i dokazani trener! Ajmo Osijek!!!

  • krkonosebeskidi 03.09.2020.

    Cuo sam da hoce Velez

  • SRCE U ZG 03.09.2020.

    Štel bi da uspije s Osijekom i da pokaže ovima kaj ga pljuju da su u krivu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare