To je to što me zanima!

'Rekao sam igračima da nema grubosti jer Dinamo čeka City'

Želim Dinamu da u srijedu protiv Manchester Cityja napravi isti rezultat. Neka dobije 1-0, što će mu više, rekao je Luka Bonačić trener Varaždina, nakon poraza od prvaka u Maksimiru
Vidi originalni članak

Mislim da je rezultat realan. Rekao sam igračima da ne smije biti grubosti jer Dinamo čeka važna utakmica. Igrati hrabro i pošteno. Imali smo previše respekta, pogotovo prvih pola sata, rekao je Luka Bonačić i dodao:

- Nemam nikakav prigovor. Da mi je netko rekao da će biti 1-0 prije utakmice rekao bih da je to u redu. Želim Dinamu da u srijedu protiv Manchester Cityja napravi isti rezultat. Neka dobije 1-0, što će mu više.

PLAVI KUTAK Četvorka se uigravala za City, 'modri' jedva slomili Varaždin

Nenad Bjelica bio je zadovoljan nakon pobjede.

- Zasluženo smo pobijedili u jednoj teškoj kulisi. Svima je u glavi utakmica sa Cityjem u srijedu. Odradili smo profesionalnu utakmicu - rekao je Nenad Bjelica i nastavio:

- Varaždin je na kraju imao više prilika u Maksimiru od nekih koji se bore za naslov. Mi stvaramo prilike, brinulo bi me više da ne stvaramo prilike. Doći će realizacija kad nam bude najpotrebnije.

DINAMO - VARAŽDIN 1-0 Gavro 'na silu' zabio za 3 boda, Nevistić na golu pokazao klasu

Nahvalio je Bjelica Livakovića, koji je imao tri obrane u završnici.

- On je vrhunski golman. Ipak brani za drugu reprezentaciju na svijetu. Odradio je sigurno svoj posao. Dominik je klasa, među najboljih je pet-šest golmana u Europi u ovom trenutku - kaže Bjelica, koji se osvrnuo i na zadnju liniju.

- Ademi i Dilaver su odradili dobar posao. Vidjet ćemo tko će na kraju igrati protiv Cityja. Jasno je da će oni imati veći posjed lopte. Jedna od ideja za lijevi bok je i Šitum, tu je i Moubandje. Vidjet ćemo - završio je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • 07.12.2019.

    mogli ste lipo i gace skinit i rec "nemoj jako"

  • Fahri Musliu Junior 07.12.2019.

    Ti više nemaš šta tražiti u Hajduku. Nikada.

  • Fahri Musliu Junior 07.12.2019.

    Naravno da se sve ove filijale od klubova sklanjaju pred Dinamom. Zato i jesu stalno prvaci jer im je HNS stvorio tramvaj ligu u kojoj unaprijed imaju uknjiženih 24 bodova u startu, hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare