To je to što me zanima!

Bjelica: Moram na operaciju, stvarno nema smisla mučiti se

Unatoč terapijama, bol je sve jača. Konzultirao sam se s nekoliko neurokirurga i svi su mi rekli da je operacija jedino rješenje, rekao je trener i menadžer Osijeka za Jutarnji
Vidi originalni članak

Pod kontrolom sam. Hvala liječnicima u Osijeku koji mi svakodnevno pomažu injekcijama, radim i neke terapije pa vjerujem da ću uskoro biti fit, rekao je Nenad Bjelica prije nekoliko dana na Slavonskoj televiziji govoreći o bolovima u leđima.

POGLEDAJTE VIDEO: Bjelica i Osijek slave

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je počelo uoči utakmice u Varaždinu prije dva tjedna.

- Cijeli sam tjedan vodio treninge s puno bolova, a u petak čak i nisam mogao doći na trening, ali su me onda liječnici osposobili za utakmicu. No najvažnije je da su igrači spremni, ja nisam toliko bitan, ali vjerujem da ću uskoro biti još bolji - rekao je trener Osijeka, koji je utakmicu protiv Gorice vodio pod blokadama.

Ipak, s nekoliko dana odmaka situacija se nije poboljšala. Dapače, još je bolnije. Čini se kako mu je iskočio disk pa ni pet minuta ne može normalno stajati.

ANKETA: TKO ĆE BITI PRVAK Kakav preokret! Kladionice više vjeruju Nenadu Bjelici i Osijeku nego Hajduku, Rijeka otpisana

- Unatoč terapijama, bol je sve jača. Konzultirao sam se s nekoliko neurokirurga i svi su mi rekli da je jedino rješenje operacija. Moram o svemu još razgovarati sa suprugom, ali najvjerojatnije ću morati to što prije obaviti jer ovo mučenje stvarno nema smisla - rekao je Bjelica za Jutarnji list.

Plan je, dakle, prvo odraditi utakmicu protiv Šibenika ovu subotu, a onda ići pod nož i pomoćnicima ostaviti meč Kupa protiv Crikvenice. Do meča protiv Lokomotive 17. listopada mogao bi opet biti u pogonu. A to će Osijeku, koji se zahuktao njegovim dolaskom, jako puno značiti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • NIKE 02.10.2020.

    Normalno da je operacija jedini način kad sami kirurzi žive od toga, a pošto si i poznata osoba u nogometu rade si dobru promociju.

  • Trump Jong Un 02.10.2020.

    Kako je samo u rekordnom roku vratio publiku na Maksimir, ko to more platit ?

  • skipi 02.10.2020.

    Nemoj molim te nitko nije sretan ko je bio na operaciji......

Komentiraj...
Vidi sve komentare