Obavijesti

Sport

Komentari 65

Kakav preokret! Kladionice više vjeruju Nenadu Bjelici i Osijeku nego Hajduku, Rijeka otpisana

Kakav preokret! Kladionice više vjeruju Nenadu Bjelici i Osijeku nego Hajduku, Rijeka otpisana

Prije samo dva tjedna tečaj da će Osijek biti prvak Hrvatske bio je 50. Nakon serije rezultata, tečaj je pao na 10, dok je na Hajduk skočio na 15. Dinamo je najveći favorit, s tečajem 1.25

VIDEO

E, ova je sezona naša. S takvim motom uglavnom u sezonu kreće splitski Hajduk, pa su tako i u ovu krenuli s visokim ambicijama. No, kladionice, a one u pravilu ne griješe, razvoj situacije vide potpuno drugačije. Uoči početka sezone tečaj da će Dinamo biti prvak bio je mizernih 1.10. Točnije, gotovo da ne možete zaraditi, ako ste uplatili na Dinamo.

Dinamo je i dalje prvi favorit, no nakon kiksa u Budimpešti, pa remija protiv Belupa, kladionice su čak dvostruko smanjile tečaj da će Osijek biti prvak. Prvo je tečaj bio 50, potom su ga nakon pobjede u Varaždinu smanjili na 20, a nakon slavlja protiv Gorice, tečaj da će Osijek biti prvak je pao na 10!

Bjelica dočekao ovacije u Vrtu: Ovo će mi baš ostati u sjećanju
Bjelica dočekao ovacije u Vrtu: Ovo će mi baš ostati u sjećanju

S druge strane Hajduk je isto u naletu, s 30 je tečaj pao na 15, no kladionice smatraju da je Osijek veći favorit, nego Splićani, iako je Hajduk slavio u Osijeku 2-1. Jednostavno, više vjeruju Nenadu Bjelici nego Hariju Vukasu. 

Zato je Rijeka gotovo otpisana i s početnih 20, tečaj da će Rijeka biti prvak skočio je na 50. Iskreno, kako Riječani igraju teško da se mogu upustiti u borbu za vrh. Da stvar bude gora po navijače Rijeke, otišao im je najbolji strijelac Antonio Mirko Čolak i njega će teško nadomjestiti. 

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

Naravno, za hazardere tu su momčadi na kojima se može jako dobro zaraditi. Ovo, "dobro", naravno, u slučaju svjetskog čuda. Tako je tečaj 999 da će prvak biti jedna od ovih momčadi - Slaven Belupo, Varaždin, Istra i Šibenik. Ako nas pitate, iako je to znanstvena fantastika, možda Belupo. Ali ne ove godine. 

Na Lokomotivu je skromnih 500, a na Goricu, koja ima dobru momčad je deset puta manje - 50. Iskreno, slučaj Leicester, kad su "lisice" osvojile Premiership pored Liverpoola, dva Manchestera, Arsenala, Chelseaja, Tottenhama teško ćete vidjeti u Hrvatskoj. Vidjeli ste ga, oni stariji, 2002., kad je prvak bio Zagreb, jedne godine Rijeka i to je to. 

U 6. kolu Prve HNL sastali se Osijek i Gorica

No, da je Dinamo ranjiv, jest. I dalje su, tu nema dvojbe, igrački najkvalitetnija momčad, no zanimljivo je koliko kladionice vjeruju Nenadu Bjelici. Bez sumnje, radi se o najboljem hrvatskom treneru, no momčad baš i ne prati njegovu kvalitetu. Ima tu dosta igrača koji nikad nisu i nikad neće prerasti HNL, dosta igrača koji glavom nisu u nogometu, no zato je i došao Bjelica da to posloži.

Hajduk i Varaždin sastali se na Poljudu u 6. kolu 1. HNL

Hajduk je pak u Istanbulu odigrao sjajnih 70 minuta, no izlaskom Stanka Jurića, momčad se raspala. Ponove li takvu igru u HNL-u, Hajduk bi mogao biti opasan protivnik u borbi za vrh. No, ruku na srce, i dalje sve ovisi o Dinamu, odnosno, kako će se oni ponašati. Ako će igrati kao protiv Slaven Belupa, tada je sve moguće, pa da prvaci Hrvatske budu Osijek ili Hajduk. 

Kladionice, kao što vidite, sve manje vjeruju Dinamu, a sve više Osijeku...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja