To je to što me zanima!

Bjelica najavio uzvrat: Prodamo li nekoga, onda ćemo i dovesti

Moramo biti fokusirani ako želimo pobjedu, a želimo je pod svaku cijenu. Fokus je na sebe, na svoj rad. Želim da dominiramo utakmicom i donesemo zadovoljstvo navijačima pobjedom, kaže trener Osijeka
Vidi originalni članak

Svim igračima je zadatak biti na raspolaganju momčadi. “I da ostave svoj ego sa strane. Da budu na dispoziciji kada ih trener treba, a na njemu je da odluči kada će ih koristiti. Hoće li biti nezadovoljnih, ne zanima me, rekao je trener Osječana Nenad Bjelica u najavi uzvratne utakmice drugog pretkola Konferencijske lige.

Nakon pobjede u Kazahstanu (2-1), Osječani su na Kranjčevićevoj izgubili protiv Lokomotive (2-1) u domaćem prvenstvu, a nemaju mnogo vremena za odmor. Već ih sutra očekuje utakmica protiv Kizilžara u kojoj brane prednost s gostovanja.

EUROPSKA POBJEDA Bjelica nije želio komentirati autogol: Ovo nas drži budnima

- Rekli smo da želimo svojim navijačima ponuditi u svakoj utakmici barem borbu, angažiranost i odgovornost. I to protiv Lokomotive nije bilo slučaj. I zato sam bio razočaran, pogotovo zbog dobre podrške naših navijača protiv Gorice i u Kranjčevićevoj ulici. Samo oni koji su spremni davati maksimum, ti će biti u momčadi. Teren je mjerilo svega - rekao je trener Osijeka pa nastavio o sutrašnjem susretu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Očekivali smo da će biti u niskom bloku, da će svaki prekid koristiti za odlazak u napad. Tu su pokazali da mogu biti opasni. Stvorili su nam tri, četiri opasne situacije. Izazov je pred nama. Moramo biti fokusirani ako želimo pobjedu, a želimo je pod svaku cijenu. Fokus je na sebe, na svoj rad. Želim da dominiramo utakmicom i donesemo zadovoljstvo navijačima europskom pobjedom. To bi bio impuls.

Nakon dosta ozljeda i problema s rotacijom, Igor Pamić istaknuo je da se Osijek vjerojatno oprostio od ambicija za lov na naslov prvaka, a Bjelica se na to samo nasmijao.

- Ako prodamo nekoga, tada ćemo i dovoditi. Imamo puno igrača, nekih smo se i riješili. Zadovoljan sam s momčadi, rekoh da su ciljevi izboriti Europu i biti među prva četiri kluba u HNL-u pa ako se ukaže prilika… Mislim da imamo kvalitetnu ekipu i igrač koji mogu ponoviti prošlu sezonu s nadom da ćemo biti kvalitetniji u Europi - objasnio je Bjelica i zaključio da nikad nije čuo za nogometaša Škupija Sundaya Adetunjija (24) za kojeg se pisalo da je na meti kluba s Gradskog vrta.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 28. srpnja, s početkom u 20 sati i 30 minuta na Gradskom vrtu u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Zagreb 1976 27.07.2022.

    Sretno Osijeku

  • fernandes11 27.07.2022.

    Ajmooo Osijek, rutinski to rijesit pa u nove pobjede 💪💪

  • Mata10 27.07.2022.

    Sretno Osijeku u uzvratu. Nadam se boljoj igri od one protiv Lokotive.

Komentiraj...
Vidi sve komentare