Obavijesti

Sport

Komentari 14

Bjelica najavio uzvrat: Prodamo li nekoga, onda ćemo i dovesti

Bjelica najavio uzvrat: Prodamo li nekoga, onda ćemo i dovesti

Moramo biti fokusirani ako želimo pobjedu, a želimo je pod svaku cijenu. Fokus je na sebe, na svoj rad. Želim da dominiramo utakmicom i donesemo zadovoljstvo navijačima pobjedom, kaže trener Osijeka

VIDEO

Svim igračima je zadatak biti na raspolaganju momčadi. “I da ostave svoj ego sa strane. Da budu na dispoziciji kada ih trener treba, a na njemu je da odluči kada će ih koristiti. Hoće li biti nezadovoljnih, ne zanima me, rekao je trener Osječana Nenad Bjelica u najavi uzvratne utakmice drugog pretkola Konferencijske lige.

Nakon pobjede u Kazahstanu (2-1), Osječani su na Kranjčevićevoj izgubili protiv Lokomotive (2-1) u domaćem prvenstvu, a nemaju mnogo vremena za odmor. Već ih sutra očekuje utakmica protiv Kizilžara u kojoj brane prednost s gostovanja.

Bjelica nije želio komentirati autogol: Ovo nas drži budnima
Bjelica nije želio komentirati autogol: Ovo nas drži budnima

- Rekli smo da želimo svojim navijačima ponuditi u svakoj utakmici barem borbu, angažiranost i odgovornost. I to protiv Lokomotive nije bilo slučaj. I zato sam bio razočaran, pogotovo zbog dobre podrške naših navijača protiv Gorice i u Kranjčevićevoj ulici. Samo oni koji su spremni davati maksimum, ti će biti u momčadi. Teren je mjerilo svega - rekao je trener Osijeka pa nastavio o sutrašnjem susretu:

Pokretanje videa...

Osijek na pripremama 02:57

- Očekivali smo da će biti u niskom bloku, da će svaki prekid koristiti za odlazak u napad. Tu su pokazali da mogu biti opasni. Stvorili su nam tri, četiri opasne situacije. Izazov je pred nama. Moramo biti fokusirani ako želimo pobjedu, a želimo je pod svaku cijenu. Fokus je na sebe, na svoj rad. Želim da dominiramo utakmicom i donesemo zadovoljstvo navijačima europskom pobjedom. To bi bio impuls.

Nakon dosta ozljeda i problema s rotacijom, Igor Pamić istaknuo je da se Osijek vjerojatno oprostio od ambicija za lov na naslov prvaka, a Bjelica se na to samo nasmijao.

U drugom kolu nove sezone HNL-a Lokomotiva je na stadionu u Kranj?evi?evoj pobijedila Osijek s 2:1

- Ako prodamo nekoga, tada ćemo i dovoditi. Imamo puno igrača, nekih smo se i riješili. Zadovoljan sam s momčadi, rekoh da su ciljevi izboriti Europu i biti među prva četiri kluba u HNL-u pa ako se ukaže prilika… Mislim da imamo kvalitetnu ekipu i igrač koji mogu ponoviti prošlu sezonu s nadom da ćemo biti kvalitetniji u Europi - objasnio je Bjelica i zaključio da nikad nije čuo za nogometaša Škupija Sundaya Adetunjija (24) za kojeg se pisalo da je na meti kluba s Gradskog vrta.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 28. srpnja, s početkom u 20 sati i 30 minuta na Gradskom vrtu u Osijeku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'