To je to što me zanima!

Bjelica: Nisam povisio ni ton u svlačionici, a Santini je luksuz

U Topčagiću smo imali takvog tipa, goropadnog napadača. Sretni smo što je Ivan s nama. U 45 minuta pokazao je svoju klasu kao što je pokazuje na treninzima, kazao je Bjelica nakon preokreta Osijeka u Varaždinu
Vidi originalni članak

Dvojica nekadašnjih suigrača Nenad Bjelica i Zoran Kastel na suprotnim stranama. U ludoj utakmici bolji je bio Bjelica na klupi Osijeka (3-2).

VARAŽDIN - OSIJEK 2-3 Drama u Varaždinu! Osječani gubili 0-2 pa sve preokrenuli, Santini zabio odmah u debiju

- Na kraju zaslužena pobjeda. Varaždin je bio bolji u prvom poluvremenu i zasluženo je vodio 2-0. Mi se nismo snalazili i malo su nas iznenadili jer su branili u formaciji 5-4-1 i napadali u formaciji 5-3-2. Na odmoru nismo povisili ni ton, samo smo promijenili dva igrača ne zato što su igrala loše, nego da promijenimo sustav - rekao je Bjelica čija je momčad nadoknadila vodstvo Varaždina 2-0.

Jedan od pokretača bio je Ivan Santini koji je odigrao cijelo drugo poluvrijeme.

- Velik je luksuz imati takvog igrača na klupi. Tražili smo takvog igrača. U Topčagiću smo imali takvog tipa, goropadnog napadača. Sretni smo što je Ivan s nama. U 45 minuta pokazao je svoju klasu kao što je pokazuje na treninzima - dodao je Bjelica.

Njegov kolega Kastel razloge poraza našao je u manjku defenzivnih veznjaka.

- Prvo poluvrijeme smo odlično ušli, a problem je nastao kad nam se ozlijedio Đurasek, pa je Peco tražio zamjenu. Jednostavno danas smo bili tanki s defenzivnim veznjacima. Izgubili smo utakmicu na visokim loptama. Znali smo da su moćni u duelu i skoku i na to smo se pripremali, ali uzalud. Možda da smo postigli treći gol, bismo riješili utakmicu – dodao je Kastel koji se okreće već sljedećim utakmicama.

- Nema euforije kad pobijedimo, a ne smijemo tugovati kad izgubimo. Moramo podići ekipu.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Dijete za primjer 27.02.2021.

    Polako mi ide na onu stvar Bjelica

  • Sangajac 27.02.2021.

    Prije par dana "veliki znalci" su pljuvali Santinija kao bezveznjak iz Kine, a danas taj "bezveznjak" rješi utakmicu... Poznati hrvatski, tj. purgerski jal.

  • 27.02.2021.

    Nakon pobjede Osijeka pljuvači popišani...

Komentiraj...
Vidi sve komentare