To je to što me zanima!

Bjelica: Olmo neće zaigrati ni sutra, ne želimo ništa riskirati

I protiv Slovackog ćemo igračima podijeliti minutažu, veći dio utakmice odigrat će oni kojih nije bilo danas ili su zaigrali tek u drugom dijelu. A iza nas je najteži tjedan u pripremama...
Vidi originalni članak

Ne, Olmo ni sutra neće igrati. Svi znamo kako se razgovara o transferu, iako još ne znamo gdje će i kada će otići. No, ne želimo ništa riskirati s klupske strane, možda bi bilo malo rizično da sada igra prijateljske utakmice. Ali, dobro je raspoložen, trenira i igra jako dobro, rekao je Nenad Bjelica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je u drugoj pripremnoj utakmici remizirao (1-1) s Lokomotivom, za 'modre' je zabio Šutalo, dok je za konačnih 1-1 pogodio Sammir. U redovima Dinama istaknuli su se oni najmlađi, Gvardiol, Đira, Majer i Marin, te naravno strijelac Šutalo.

- Dobro je, zadovoljan sam. Dali smo minutažu dvadeset dvojici nogometaša, a iza nas je jako intenzivan, najteži tjedan u pripremama. Mogu biti zadovoljan trkačkim i tehničko-taktičkim dijelom igre, jasno da još nismo u optimalnom stanju, ali mi je drago što smo igrali s dobrim protivnikom koji želi igrati nogomet. I koji nas je natjerao da se napregnemo do kraja i da kvalitetno radimo naš napadački presing - kaže Nenad Bjelica, pa dodaje:

- Sutra je utakmica sa Slovackim, i tu ćemo podijeliti igračima minutažu, neki će igrati 60, a neki 30 minuta. Više će minuta dobiti oni kojih danas nije bilo ili su igrali tek u drugom poluvremenu. Bitno nam je svima rasporediti minutažu, a fokus nam trenutačno nije na utakmicama, već na treninzima, samo kroz njih možemo usavršavati željene automatizme. 

Dinamo će u subotu (od 15 sati u Rovinju) zaigrati protiv šestoplasirane momčadi češke lige - Slovackim

Dinamo (4-1-4-1): Zagorac - Stojanović, Perić, Gvardiol, Moubandje - Đira - Hajrović, Ćuže, Majer, Marin - Andrić (od 61. minute: Krkalić - Moharrami, Šutalo, Kim, Leovac - Moro - Kadzior, Mišković, Gojak, Oršić - Gavranović)

Lokomotiva (4-2-3-1): Grbić (od 46. Hendija) - Karačić, Mersinaj, Kolinger (od 46. Kovačić), Marković - Petrak, Jakić - Kastrati (od 46. Maružin), Halilović, Uzuni - Budimir (od 61. minute: Hendija - Hujber, Kovačić, Smoljo, Čeliković - Cokaj, Vojković - Maružin, Sammir, Tuci - Rakić)

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kalash6 17.01.2020.

    Maminjo stisce gas i novi igrac Lokomotive je Olmo

  • Močinić 17.01.2020.

    Hahah; zubatog niko neće. Vrh karijere mu je lokomotiva

  • Ein_zwei__Polizei 17.01.2020.

    Neće zaigrati jer debitira za Barcelonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare