To je to što me zanima!

Bjelica poludio na Riječane: Igrali ste za korporaciju, ne za sebe. Bit ćete kruha gladni...

Pi*** vam strinina, da vam pi*** strinina! Je*** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali, viče Bjelica u videu koji je procurio tri dana nakon utakmice Rijeke i Osijeka
Vidi originalni članak

Osijek je u nedjelju remizirao s Rijekom (1-1) i šanse za naslov su sve manje pet kola prije kraja, a to se odrazilo na ponašanje trenera Osijeka Nenada Bjelice koji je sve nervozniji. Prije tri dana 24sata su prva objavila ispad Nenada Bjelice nakon remija koji ih je udaljio od Dinama, a sada je procurio i video.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok se u tunelu raspravljao s Dankom Matrljanom, na travnjaku se prepirao s pomoćnim trenerom Rijeke Vjekom Miletićem pa ljutito mu poručio:

- Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina, da vam pi*** strinina! Je*** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali. Sramota, sramota - vikao je trener Osijeka.

Nakon svega je stao pred kamere Arene Sport gdje je dao izjavu nakon utakmice.

Video pogledajte OVDJE, a upozoravamo kako se u videu čuju psovke.

I na putu do svlačionice opet je imao nešto za reći Riječanima. Dok su igrači i treneri jedne i druge momčad po svršetku susreta išli u svlačionice, Nenad Bjelica je glasno komentirao:

- Je l' vas usrećila korporacija? P..ka vam materina! Je...a vas korporacija.

Iz Rijeke nisu htjeli ništa odgovoriti, tek mu je jedino uzvratio pomoćni trener Rijeke Danko Matrljan koji je, smijući se, vrtio glavom:

- Ahahahaaaa! E moj Bjelica... - prokomentirao je Matrljan.

Zbog gestikuliranja i prigovora Nenadu Bjelici je glavni sudac u prvom poluvremenu derbija pokazao žuti karton.

Primorci i Slavonci odigrali su jako dobar derbi. Istina, sa 'svakome po bod' ni jedni, ni drugi nisu bili zadovoljni, ali Nenad Bjelica je u svojem nezadovoljstvu ipak malo pretjerao.

Možemo samo nagađati da su u 'korporaciji' na koju aludira: Dinamo i Rijeka. 

Idi na 24sata

Komentari 211

  • stjepan berma 30.04.2021.

    Nećeš Razbojniće , pridružio se svojima, koji hoće svim sredstvima naštetiti Dinamu. Bjelica je nula od čovijeka kad se tako ponaša, napadajući sve koji mu ne pomažu u lopovluku.

  • arma_gedon 30.04.2021.

    Po ovome cak ispada da je Rijeka pustila na x

  • dmiota 30.04.2021.

    uopće mi nije žao da je otišao iz Dinama preko drinski kočijaš!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare