To je to što me zanima!

Bjelica: Slaven ima prekaljene igrače koji znaju što je HNL

Puno je tu prekaljenih HNL boraca koji znaju što je ova liga, pa i talentiranih mladih igrača koji su u ove dvije utakmice pokazali kvalitetu, najavio je Bjelica Slaven, koji je srušio Dinamo u prvom kolu
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka u okviru 3. kola HNL-a dočekuju Slaven Belupo u Gradskom vrtu. Trener Osječana Nenad Bjelica najavio je susret s Koprivničanima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svaku utakmicu idemo s istim pristupom. Poštujemo svakog suparnika, s druge strane vjerujemo u našu momčad i da možemo svakoga pobijediti. Nadamo se dobroj utakmici i pobjedi - rekao je Bjelica pa dodao da će u sastavu biti neki igrači s manjom minutažom:

- Igrači to pokazuju kada ulaze, neovisno o minutaži svaki koji uđe daje svoj doprinos. Svi u našem kadru zaslužuju priliku. Vidjet ćemo u kojoj mjeri ćemo neke igrače odmoriti, tek je četvrta utakmica, nije zamor materijala tako velik, ali bit će određenih promjena, a ja očekujem od igrača koji dobiju svoju priliku da pruže svoj maksimum.

Slaven je šokirao Dinamo u prvom kolu da bi u drugom ispustio bodove protiv Lokomotive. No, Bjelica zna da su Koprivničani 'nagazna mina' kada im je dan.

- Prosjek godina najbolje pokazuje taj spoj iskustva i mladosti. Puno je tu prekaljenih HNL boraca koji znaju što je ova liga, pa i talentiranih mladih igrača koji su u ove dvije utakmice pokazali kvalitetu. Gledamo suparnika, njegove dobre i loše strane, ali fokusirat ćemo se na sebe i pokušati biti odlični kako bismo u toj utakmici došli do vrijedne pobjede.

Trener Slavena Dean Klafurić pokušat će iznenaditi Osijek kao i Dinamo.

- U Osijek dolazimo u jako lijepom trenutku, kada tamo vlada euforija zbog odličnih rezultata, tako da je za nas privilegija da možemo igrati u tom njihovom okruženju. Što se tiče njihove momčadi, tu nema iznenađenja. Imaju široki i kvalitetan kadar, pokazali su protiv Hajduka da su spremni na sve izazove, ali gledat ćemo na sebe i fokusirati se na našu igru.

- Gledajte, svaka utakmica je posebna, ovu u Osijeku teško je uspoređivati sa zagrebačkom. Jasno je da je Osijek favorit, nakon Dinama naš je najjači klub i bit će to sasvim drugačija utakmica, za koju smo se posebno pripremali.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Micros 03.08.2021.

    promasio taktiku, steta

  • rimad001 01.08.2021.

    daj ne glumataj, sa pola snage se to rješava. eventualno oba daju gol+3

  • Mata10 01.08.2021.

    Objektivno Osijek je kvalitetnija i bolja momčad od Slavena ali ne pobjeđuje uvijek onaj kvalitetniji. Šteta je samo pa igraju u istom terminu kad i mi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare