Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bjelica: Slaven ima prekaljene igrače koji znaju što je HNL

Bjelica: Slaven ima prekaljene igrače koji znaju što je HNL

Puno je tu prekaljenih HNL boraca koji znaju što je ova liga, pa i talentiranih mladih igrača koji su u ove dvije utakmice pokazali kvalitetu, najavio je Bjelica Slaven, koji je srušio Dinamo u prvom kolu

VIDEO

Nogometaši Osijeka u okviru 3. kola HNL-a dočekuju Slaven Belupo u Gradskom vrtu. Trener Osječana Nenad Bjelica najavio je susret s Koprivničanima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Slavlje Osijeka na Poljudu VIDEO

- Svaku utakmicu idemo s istim pristupom. Poštujemo svakog suparnika, s druge strane vjerujemo u našu momčad i da možemo svakoga pobijediti. Nadamo se dobroj utakmici i pobjedi - rekao je Bjelica pa dodao da će u sastavu biti neki igrači s manjom minutažom:

- Igrači to pokazuju kada ulaze, neovisno o minutaži svaki koji uđe daje svoj doprinos. Svi u našem kadru zaslužuju priliku. Vidjet ćemo u kojoj mjeri ćemo neke igrače odmoriti, tek je četvrta utakmica, nije zamor materijala tako velik, ali bit će određenih promjena, a ja očekujem od igrača koji dobiju svoju priliku da pruže svoj maksimum.

Split: HNK Hajduk protiv NK Osijek u 2. kolu Prve HNL

Slaven je šokirao Dinamo u prvom kolu da bi u drugom ispustio bodove protiv Lokomotive. No, Bjelica zna da su Koprivničani 'nagazna mina' kada im je dan.

- Prosjek godina najbolje pokazuje taj spoj iskustva i mladosti. Puno je tu prekaljenih HNL boraca koji znaju što je ova liga, pa i talentiranih mladih igrača koji su u ove dvije utakmice pokazali kvalitetu. Gledamo suparnika, njegove dobre i loše strane, ali fokusirat ćemo se na sebe i pokušati biti odlični kako bismo u toj utakmici došli do vrijedne pobjede.

Trener Slavena Dean Klafurić pokušat će iznenaditi Osijek kao i Dinamo.

- U Osijek dolazimo u jako lijepom trenutku, kada tamo vlada euforija zbog odličnih rezultata, tako da je za nas privilegija da možemo igrati u tom njihovom okruženju. Što se tiče njihove momčadi, tu nema iznenađenja. Imaju široki i kvalitetan kadar, pokazali su protiv Hajduka da su spremni na sve izazove, ali gledat ćemo na sebe i fokusirati se na našu igru.

- Gledajte, svaka utakmica je posebna, ovu u Osijeku teško je uspoređivati sa zagrebačkom. Jasno je da je Osijek favorit, nakon Dinama naš je najjači klub i bit će to sasvim drugačija utakmica, za koju smo se posebno pripremali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta