To je to što me zanima!

Bjelica spreman za Dinamo: Ne znamo drugačije nego otvoreno

Radujem se vidjeti na terenu Petkovića i Ademija, ali ne znam hoće li igrati. Kleinheisler? Ovo je utakmica na kojoj moraju igrati samo najspremnji, a on ovaj tjedan na treninzima nije išao u duele
Vidi originalni članak

Momčad dočekuje utakmicu u najboljem mogućem raspoloženju. Skoro svi igrači su na raspolaganju, osim Ivušića i Barišića, ostali su trenirali skoro punim intenzitetom. Miloš i Kleinheisler nisu odradili cijeli tjedan, ali od utorka, srijede su bili u treningu i marljivo radili, podigli intenzitet treninga te se spremili za utakmicu, započeo je prije nadolazeće utakmice protiv zagrebačkih 'modrih' trener Osijeka Nenad Bjelica.

VELIKI INTERVJU Bjelica: Ja Pinokio? Ma takve stvari ne želim ni komentirati...

Bivši trener zagrebačkog kluba će na klupi Osječana pred sobom imati veliki izazov na Maksimiru. Petorica nogometaša neće biti u kadru za utakmicu protiv Dinama, a Kleinheisler će vjerojatno biti jedan od njih. Ostalih dvadeset i dvoje borit će se za svoje mjesto.

- O Klainheisleru ću odlučiti naknadno jer ovo je utakmica na kojoj moraju igrati samo najspremnji, a on ovaj tjedan na treninzima nije išao u duele. Možda je prerano da starta. Nekad je 90 ili 95 posto dovoljno za dobiti neku utakmicu, ali sad mi treba 11 spremnih - rekao je.

Najavio je trener Osječana otvoren susret i nadigravanje protiv momčadi koju vodi Damir Krznar.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Drugačije ne znamo nego otvoreno, neovisno o imenu protivnika. Tako će biti i u Zagrebu, sigurno ćemo dati maksimum, odigrati odličnu utakmicu, a na rezultat ne možemo uvijek 100% utjecati. Spremni smo na borbu i pritisak protivnika, nogometna kvaliteta im je najviša u Hrvatskoj - rekao je Bjelica.

'Modri' su ove godine slavili na Gradskom vrtu (2-0), a bit će ovo prilika Osječanima za ostanak na vrhu ljestvice.

- Dinamo je protiv Osijeka na svim utakmicama bio motiviran, takvog ga i očekujemo. Radujem se vidjeti na terenu Petkovića i Ademija jer je to uvijek zadovoljstvo, hoće li igrati ne znam, ali spremni smo na obje solucije. Fokus je na nama i želimo dati maksimum, vidjet ćemo za što će nam to biti dosta.

Dopada mu se izjednačena bitka za vrh HNL-a:

- To je dobro za nas jer nije fokus na nama nego na još tri kluba koja se bore. I odlično za ligu, koja je jako dobra, bodovi se gube protiv svakoga, kao mi protiv Istre. Nekad je 90-95 posto dovoljno za pobjedu, ali ovo nije takva utakmica, protiv Dinama svi moraju dati maksimum.

Derbi za vrh između Dinama i Osijeka na rasporedu je u subotu, 20. studenog, s početkom u 15 sati na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • rimad001 19.11.2021.

    sa krznarovom taktikom može vas doči 7 i izborili bi barem remi

  • Daky97 19.11.2021.

    Je sjetim se odmah prošle tekme kad si igrao bunker i niste prešli centar na domaćem terenu. Stvarno Pinocchio

  • Grobari_Split_1950 19.11.2021.

    Sutra Osijek pobjeđuje onako muški. Dominacija će to biti Bjelice i njegovih trupa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare