To je to što me zanima!

Bjelica stavio dres na aukciju: Novac će donirati beskućnicima

Osim po nogometnom umijeću poznat je i kao veliki humanitarac koji je nebrojeno puta pomogao onima kojima je to najviše trebalo. Sad će donirati Centar za prihvat beskućnika u rodnom Osijeku
Vidi originalni članak

Bivši trener zagrebačkog Dinama, a sadašnji NK Osijeka, Nenad Bjelica, pokrenuo je humanitarnu akciju na svom Facebook profilu. Na aukciju je stavio dres NK Osijeka s njegovim prezimenom i brojem 10, a novac će donirati Centru za prihvat beskućnika u rodnom gradu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NENAD BJELICA: 'Umor? To bi bio jeftin alibi, bili su bolji, nemam s tim problem'

- Dragi moji, stavljam na aukciju dres NK Osijeka u svrhu skupljanja sredstava za Centar za prihvat beskućnika u Osijeku. Dres će dobiti onaj koji do sutra 15.12. do 18 sati ponudi najviše za dres. Dres je L veličine i početna cijena je 500 kuna. Dres po želji može biti potpisan i s posvetom. Moja malenkosti će uplatiti Centru donaciju u istom iznosu kao i najbolji ponuđač. Također, možete uplatiti Vaše donacije  Centru za prihvat beskućnika na račun broj HR6123400091110046082 - pozvao je Bjelica, rođeni Osječanin.

Nenad Bjelica nerijetko sudjeluje u humanitarnim akcijama, a ovoga je puta izabrao Centar za beskućnike - poručili su iz NK Osijeka.

PREKRASNA GESTA Bjelica dječaka (7) ugostio na stadionu, poklonio mu dres i upoznao ga s idolom Mierezom

U trenutku pisanja ovog članka najviša ponuda iznosila je 4 tisuće kuna.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 15.12.2020.

    Vidim da imate problema s čitanjem i razumijevanjem! Za cijenu koju dres dostigne, Bjelica daje još toliko novaca! Za razliku od vas koji ne dajete ni lipe...

  • VOLBEAT 15.12.2020.

    Mogu li i ja poslati broj tekućeg, kako je krenulo - uskoro ću i ja u kategoriju beskućnika, pa tko želi i ima - može kapnuti malo..

  • Dragec0204 15.12.2020.

    A, jesi frajer! Baš si se bacio u trošak! Srami se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare