Sport

Komentari 14

Bjelica stavio dres na aukciju: Novac će donirati beskućnicima

Bjelica stavio dres na aukciju: Novac će donirati beskućnicima

Osim po nogometnom umijeću poznat je i kao veliki humanitarac koji je nebrojeno puta pomogao onima kojima je to najviše trebalo. Sad će donirati Centar za prihvat beskućnika u rodnom Osijeku

Bivši trener zagrebačkog Dinama, a sadašnji NK Osijeka, Nenad Bjelica, pokrenuo je humanitarnu akciju na svom Facebook profilu. Na aukciju je stavio dres NK Osijeka s njegovim prezimenom i brojem 10, a novac će donirati Centru za prihvat beskućnika u rodnom gradu.

- Dragi moji, stavljam na aukciju dres NK Osijeka u svrhu skupljanja sredstava za Centar za prihvat beskućnika u Osijeku. Dres će dobiti onaj koji do sutra 15.12. do 18 sati ponudi najviše za dres. Dres je L veličine i početna cijena je 500 kuna. Dres po želji može biti potpisan i s posvetom. Moja malenkosti će uplatiti Centru donaciju u istom iznosu kao i najbolji ponuđač. Također, možete uplatiti Vaše donacije  Centru za prihvat beskućnika na račun broj HR6123400091110046082 - pozvao je Bjelica, rođeni Osječanin.

Nenad Bjelica nerijetko sudjeluje u humanitarnim akcijama, a ovoga je puta izabrao Centar za beskućnike - poručili su iz NK Osijeka.

U trenutku pisanja ovog članka najviša ponuda iznosila je 4 tisuće kuna.

Najčitaniji članci