To je to što me zanima!

Bjelica uoči Dinama ostao bez petorice! Korona ih sve izbacila

U subotu u 15 sati Osijek i Dinamo trebali bi igrati derbi 12. kola HNL-a, a nalazi na testiranja domaćih igrača na korona virus pokazali su još petoricu zaraženih. I "modri" imaju problema sa sastavom
Vidi originalni članak

Prije nešto manje od mjesec dana sedmorica su nogometaša Osijeka bila pozitivna na korona virus, zbog čega je odgođena njihova utakmica protiv Istre 1961, a novi val covida proširio se Gradskim vrtom nakon reprezentativne stanke.

POGLEDAJTE VIDEO: Osječani slave s navijačima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bijelo-plavi priopćili su kako su pozitivan nalaz dobila još petorica igrača momčadi Nenada Bjelice. Odmah su stavljeni u samoizolaciju i nitko od njih neće konkurirati za subotnji derbi protiv Dinama u Gradskom vrtu, a vjerojatno ni gostujuće utakmice idućeg tjedna kod Istre i Rijeke.

Ne dođe li do novih slučajeva zaraze, Osijek neće imati mogućnost zatražiti odgodu jer, prema odluci Natjecateljske komisije HNLS-a, najmanje šest igrača treba biti u samoizolaciji kako bi došlo do odgode.

Dinamo će u okršaju bivšega i sadašnjeg Bjeličina kluba sigurno biti bez Osječanina Dine Perića, a vjerojatno i bez dvojice U-21 reprezentativaca Joška Gvardiola i Lovre Majera.

PROTIV GORICE Dinamo dobio prijavu: Boysi nisu držali distancu na sjeveru

"Modri" vode u HNL-u nakon nepotpunih 11 kola s 26 bodova, šest više od Osječana, a Gorica je treća sa 16 i dvije utakmice manje. Kolo će u petak otvoriti Lokomotiva i Varaždin u Kranjčevićevoj, a kasnije Gorica gostuje kod Šibenika.

Nakon derbija u Osijeku, u subotu Hajduk gostuje kod Slaven Belupa, a zbog korona virusa u momčadi Rijeke (sedmorica pozitivnih) odgođeno je njihova gostujuća utakmica kod Istre 1961.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SLOBODA GOVORA ZAŠTITA GRAĐANA 20.11.2020.

    Ako su pozitivni to ne znači da su zaraženi

  • ToniMontana 19.11.2020.

    Lokomotiva je imala 2 zarazena, utakmica protiv Osijeka je odgodena od HNSa....

  • mihic82 19.11.2020.

    Nedostajalo.je Dinamo 10 igraca za Europa ligu pa su svejedno igrali, i sada im nedostaje podjednako igraca, tako da manje plakanja i igrajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare