To je to što me zanima!

Bjelica zeza Brunu: Pa ti bolje pričaš talijanski nego hrvatski!

Pričaš bolje talijanski nego hrvatski. Majke mi. Ozbiljno, rekao je trener Dinama Bruni Petkoviću, a potom ga je nasmijao novinar 24sata koji je prokomentirao: Sreća je što bolje igra u Hrvatskoj nego u Italiji
Vidi originalni članak

Vidjet ćete sutra drugog Petkovića od onoga u Italiji, najavio je u utorak samouvjereno Bruno Petković uoči utakmice Dinama i Atalante. Bila je to poruka talijanskim novinarima koji ga iz vremena provedenog na Apeninskom poluotoku pamte po slabijim predstavama. I sam je Bruno istaknuo, talijansko prvenstvo nije mu odgovaralo, ali zato je igrački preporod doživio u Dinamu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No ostalo je iz tih dana Petkoviću veliko iskustvo, ali i sjajno poznavanje talijanskog jezika. On i trener Nenad Bjelica tako su gotovo čitavu konferenciju za medije odradili upravo na talijanskom, a u jednom je trenutku Bjelica morao čak i prekinuti svog igrača da ga pohvali.

- Pričaš bolje talijanski nego hrvatski. Majke mi. Ozbiljno - rekao je trener Dinama Petkoviću i tako nasmijao sve koji su se našli na konferenciji za medije.

Izazvalo je to i komentar kod novinara 24sata, Antonija Bevande koji je dodao:

- Sreća je što bolje igra u Hrvatskoj nego u Italiji - rekao je kolega Bevanda i tako slatko nasmijao Nenada Bjelicu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 18.09.2019.

    2,20 na pobjedu Atalante je stvarno ok ponuda .

Komentiraj...
Vidi sve komentare