To je to što me zanima!

Spektakl u derbiju kola: Lončar zabio u sudačkoj nadoknadi za preokret u Gradskom vrtu...

Gorica se ponovno pokazala kao tvrd orah za Nenada Bjelicu. Gosti su čak dvaput imali vodstvo, no Osijek je na krilima Dakua i Lončara preokrenuo rezultat...
Vidi originalni članak

Kakva utakmica, kakva završnica. Nevjerojatno. Osijek je u infarktnoj završnici u Gradskom vrtu slavio protiv Gorice s 3-2 i upisao važna tri boda!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaši Krunoslava Rendulića čak su dvaput imali vodstvo, no nisu se uspjeli othrvati snažnom pritisku Osječana u posljednjih desetak minuta utakmice pa kući na kraju odlaze bez ijednog boda.

OSIJEK NA GORICU Bjelica bez golmana: Jedan ima kartone, drugi ozlijeđen, treći bolestan! A da Mierez brani?

Gorica je zabila za 1-0 u 30. minuti fantastičnim golom Kalika, a s tim se rezultatom i otišlo na poluvrijeme. 

Nenad Bjelica je na poluvremenu ubacio Petra Bočkaja, a kasnije i Mirlinda Dakua koji su zaslužni za pobjedu Osijeka. Kosovarski napadač prvo je zabio u 77. za 1-1 nakon gužve u petercu Banića, a novo vodstvo Gorici donio je Fran Brodić glavom nakon ubačaja Pršira.

Na isti je način tri minute kasnije ponovno izjednačio Daku, a gol vrijedan sva tri boda za Osječane zabio je Lončar u sudačkoj nadoknadi. Sva tri gola pobjedničke momčadi namjestio je Bočkaj.

DRAGOVOLJAC IMAO 2-0 Dragovoljac otkinuo bod Rijeci: VAR poništio preokret 'bijelih'!

Osijek se sada bodovno poravnao (17) s prvom Rijekom koja ima utakmicu manje, dok Dinamo ima bod i dvije utakmice manje od Osijeka!

 

Idi na 24sata

Komentari 241

  • bum5bar 20.09.2021.

    Osijek igra loše a ipak je drugi na tablici 1.Rijeka 2.Osijek 3.Dinamo 4, Hajduk

  • heštegcro 20.09.2021.

    Dobra tekma za kladionicu,netko je omastio brk..

  • Lok.OS 20.09.2021.

    ovo je perfidna krađa vremena, čiste golove provjeravaju 5 minuta, na kraju ih priznaju a nama nadoknade samo dvije minute i još kmeče kako su zakinuti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare