To je to što me zanima!

Bjelorusi bijesni: Červar nam je vukao igrača i to usred napada!

LINO KAO GOJUN U akciji Bjelorusije osam sekundi prije kraja napete utakmice u Areni, naš je izbornik u maniri Jakova Gojuna zahvatio igrača protivničke reprezentacije. Goste je to razljutilo...
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik Lino Červar navukao je bijes Bjelorusa na sebe zbog, po njima, nesportskog poteza osam sekundi prije kraja utakmice.

ČERVAR KAO VUJOVIĆ Lino zabrijao: Suci su me htjeli 'ukokati', Norveška je favorit!

Pri rezultatu 24-23 za Kauboje, naš je izbornik 'sudjelovao' u akciji gostiju za izjednačenje. Karvatski je krenuo prema našem golu s desne strane uz samu aut-liniju, a tada ga Červar ometa u radnji.

VIDEO

Čini se da ga je malo povukao oko struka desnom rukom uz namjeru da isto učini i lijevom, no onda ga Bjelorus otresa i nastavlja napad.

Akcija se nastavila i Bjelorusiji je sviran faul u napadu pa smo u sljedećoj našoj akciji preko Marka Kopljara ostvarili konačnu pobjedu 25-23.

- Ma nema tu nikakve namjere. Ja imam običaj po trenerskoj liniji hodati lijevo-desno i hodajući tako došlo je do malog sudara s bjeloruskim igračem. Sve je to u žaru borbe - rekao je izbornik poslije utakmice.

KOMENTAR Hrvatsku je gledalo manje ljudi nego Sloveniju i Makedoniju?!

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Exterminator 20.01.2018.

    Ajde Lino ne laži da nisi , natezo si bjelorusa ko vrag svoju terma :-))))

  • ŠimunMatković 19.01.2018.

    Pretjerujete, kao i u svemu! Nitko nije Linu optužio nizašta, osim vas, običnih spadala, koji bi htjeli napraviti "senzaciju" bez ikakva pokrića! Sramite se!

  • WerewolfQueen 19.01.2018.

    Opa, kako prenosi danski tv2 protiv lina je na ehf pokrenut disciplinski postupak zbog grljenja bjelorusa :) prijeti mu iskljucenje. A isto pisu vase sn :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare